Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trei transportatori din Ardeal se bat pe supremația națională în 2022

Finala competiției Romanian Transport Company of the Year (RTCY) este dominată, în acest an, de companiile din Transilvania.
Grupul Jost are o reprezentantă din Cluj în finala RTCY din 2022 | Foto: Skiptrans

Finala competiției Romanian Transport Company of the Year (RTCY) este dominată, în acest an, de companiile din Transilvania.

Calificate în finala RTCY din această zonă a țării  sunt Skiptrans – grupul Jost Cluj-Napoca, Routier European Transport Gilău (ambele din Cluj), dar și Tomiflex (județul Alba).

Celelalte patru finaliste sunt Efe Impex 72 (București), Express Euroscan (Suceva), Transaf Logistics (Iași), Wheels Spedition (Argeș). Practic, Transilvania dă majoritatea finaliștilor RTCY din 2022. Ierarhia finală va fi stabilită în funcție de voturile obținute în mediul online.

Fiecare ediție a concursului RTCY oferă oportunitatea de a lua pulsul pieței și a identifica o parte dintre tendințele momentului, conform organizatorilor competiției. Anul acesta se revine la formatul fizic. Gala de premiere va avea loc pe 17 noiembrie, la Clubul Face, din București.

Finaliștii RTCY 2022

  • Efe Impex 72 (București)
  • Express Euroscan (Suceva)
  • Routier European Transport (Cluj)
  • Skiptrans – Jost (Cluj)
  • Tomiflex (Alba)
  • Transaf Logistics (Iași)
  • Wheels Spedition (Argeș)
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Municipalitatea clujeană a anunțat începerea lucrărilor de modernizare pe strada Universității, tronsonul cuprins între străzile A. Iancu și I. C. Brătianu.

Astor Com începe lucrările pe un nou tronson al proiectului Kogălniceanu

Articolul următor
Drumul Nordului a fost reabilitat cu succes ✅Alături de Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Ioan Boloș, am recepționat vineri lucrările de reabilitare și modernizare realizate pe Drumul Nordului, loturile I și II. ➡️În momentul în care am preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Maramureș, octombrie 2020, stadiul de realizarea al lucrărilor la acest proiect era de sub 20% pe ambele tronsoane, iar din punct de vedere financiar, sub 10%. 🛣În cadrul acestui proiect, au fost reabilitați peste 72 kilometri de drumuri județene, fiind cuprinse următoarele 5 drumuri județene și sectoare de drumuri județene: DJ 108D, DJ 108A, DJ 193, DJ 182B și DJ 182C. ➡️Proiectul, în valoare totală de peste 231 milioane de lei, a fost finanțat prin Programul Operațional Regional - POR. ➡️Cele mai importante lucrări realizate în cadrul proiectului sunt: 15.527,71 mp de trotuare, 50 de stații de autobuz, 79 treceri de pietoni, reabilitarea a 10 poduri și 2 poduri noi. ➡️Vom continua reabilitarea drumurilor județene cu proiectul Mara-Nord, prin care vom moderniza peste 80 de kilometri de drumuri județene. ➡️Mulțumesc antreprenorului și echipei de proiect din cadrul Consiliului Județean Maramureș pentru implicare și pentru toată munca depusă în realizarea acestui proiect. ✅De asemenea, tot în cadrul vizitei domnului ministru în Maramureș, am verificat împreună stadiul lucrărilor de la Centrul de Terapii Alternative - ALTHERA - un proiect în valoare de aproximativ 3,5 milioane de euro, care va fi finalizat în decembrie 2022. ➡️Centrul Althera are ca obiectiv principal îmbunătățirea serviciilor medicale și complementare ale terapiilor alternative pentru copiii cu dizabilități. Acesta va cuprinde 7 cabinete medicale, un parc senzorial și o arenă mare pentru terapie inovatoare cu animale. ➡️Mulțumesc domnului ministru Marcel Ioan Boloș pentru toată susținerea pe care o oferă județului Maramureș și pentru sprijinul oferit proiectelor la care lucrăm.

Businessmeni din Europa Centrală și de Est, în vizită la obiective din Maramureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share