Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea Arena va găzdui întâlnirea România – Ungaria la tenis

Arena va găzdui, în perioada 11-12 noiembrie, întrecerea de tenis dintre echipa feminină a României și cea a Ungariei, din cadrul play-off-ului competiţiei Billie Jean King Cup (fosta FedCup).

Anunțul a fost făcut joi, 28 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat primarul Florin Birta, președintele Federaţiei Române de Tenis (FRT) George Cosac și președintele CSM Oradea Șerban Sere.

„Este important să se organizeze un astfel de turneu la Oradea. Evenimentele care aduc un renume țării și orașului vor fi susținute de către municipalitate. Este clar că aveam nevoie de infrastructura necesară pentru a avea o sală polivalentă în care să putem desfășura competiții sportive de anvergură. Acum o avem și ne dorim să găzduim cât mai multe întreceri de acest fel”, a declarat primarul Florin Birta.

Întâlnirea dintre echipele feminine de tenis va avea loc în perioada 11-12 noiembrie. Se vor disputa cinci meciuri de tenis, patru de simplu și unul la dublu. La solicitarea jucătoarelor de tenis, partidele se vor desfășura pe hard, suprafață care va fi montată peste parchetul existent.

„Federația Română de Tenis împreună cu Primăria Municipiului Oradea va organiza meciul de Billie Jean King Cup, fosta Cupa Federației, dintre reprezentativele României și Ungariei. Dacă până acum Federația a organizat competiții de Cupa Davis și Cupa Federației la Galați, București, Sibiu, Constanța și Cluj, iată că Oradea are o sală de ultimă generație care poate concura cu orice altă sală din Europa. Aș putea spune că, din punct de vedere al dependințelor, este chiar mai modernă decât cea din Cluj. Vorbim despre o sală a prezentului care poate găzdui oricând o competiție mondială. Sunt convins că evenimentul va fi organizat la cele mai înalte standarde”, a declarat George Cosac, președintele FRT.

Potrivit acestuia, componența lotului va fi anunțată cu trei săptămâni înainte, iar biletele vor fi puse spre vânzare în perioada următoare. Organizatorii mizează pe prezența în sală a fostului tenismen Ilie Năstase, dar și a Simonei Halep.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Expo Real München 2022: AHK România aduce împreună companii și autorități la cel mai mare târg imobiliar european

Articolul următor

Restart Energy implementează un sistem de panouri fotovoltaice pentru compania Kosarom, în valoare de 278.000 de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share