Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Finanțare de 1.000.000 de euro pentru un Centru Etnografic din Ardud

Primăria orașului Ardud a obținut o finanțare de 1.006.994,39 € pentru proiectul care vizează “Reabilitarea, modernizarea și dotarea Centru Etnografic Zona Codrului, în localitatea Baba Novac” .

Finanțat prin Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Naţională de Investiţii “CNI” SA, proiectul are ca principale evitalizarea și reabilitarea clădirii școlii vechi (situată în centrul localității Baba Novac, clădire dezafectată de peste 30 de ani), dar și înființarea unui centru etnografic care să pună la un loc patrimoniul material și imaterial specific tututor comunităților din Ardud și din localitățile aparținătoare, patrimoniu care să transforme Centrul Etnografic de la Baba Novac intr-o locație reprezentativă pentru multiculturalitatea întregului areal.

Trei săli de expoziție, o sala multifuncțională, un hol generos pentru recepții, spații tehnice și administrative, dar și dotările moderne vor transforma Baba Novac intr-un obiectiv turistic care va revitaliza zona.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Membrii Comitetului au avizat favorabil hărțile de hazard și risc la inundații (HHRI) reactualizate din spațiul hidrografic Someș-Tisa.

Apele Române au avizat zonele de risc la inundații din Bazinul Someș-Tisa

Articolul următor
Ca parteneri oficiali ai Zilelor Clujului figurează Terapia – Sun Pharma, Iulius Mall, iar ca parteneri principali, NTT DATA Romania, Vodafone Romania, Accesa, Ursus.

Zilele Clujului se bazează pe finanțarea "multinaționalelor"

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share