Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Expoziție exotică de reptile în Iulius Mall

Boa constrictor, pitoni regali şi cameleoni cu un colorit de excepție, într-o expoziţie exotică de reptile, la Iulius Mall Cluj

Boa constrictor, pitoni regali şi cameleoni cu un colorit de excepție, într-o expoziţie exotică de reptile, la Iulius Mall Cluj (IMC).

IMC le propune clujenilor, începând cu acest weekend, o expoziție inedită, unde vor putea să admire unele dintre cele mai importante specii de reptile de pe glob. Expuse în terarii speciale, concepute astfel încât să reproducă fidel habitatele în care trăiesc, șerpii, şopârlele, cameleonii, broaștele ţestoase vor fi prezente în atriumul principal al IMC, în perioada 30 septembrie – 9 octombrie.

IMC găzduiește de vineri, 30 septembrie, până duminică, 9 octombrie, o expoziție de reptile vii care te provoacă să lași prejudecățile la o parte și te invită să observi comportamentul unora dintre cele mai fascinante viețuitoare. Şerpii mari, precum boa constrictor, pitoni reticulaţi şi regali, sunt specii pe care nu ai dori să le întâlnești în mediul natural.

Expune cel mai cunoscut terarist din România

Le poți admira în siguranță la expoziția The Taranterra Project și poți afla detalii extrem de interesante despre ele, dar și despre locurile exotice în care trăiesc și care ne sunt greu accesibile nouă. Interes vor stârni și cameleonii și şopârlele, ce vor impresiona prin colorit, iar broaștele țestoase se vor cuceri inimile tuturor.

Cele 32 de animale, din 26 de specii, provin dintr-o diversitate de medii de pe întreg mapamondul. Sunt expuse în terarii speciale, care imită habitatele lor naturale și oferă vizitatorilor prilejul de a afla și de ce aceste „frumuseți” nu pot fi atinse, ci doar privite în expoziție. Dieta lor este personalizată.

Pentru ca fiecare animal să beneficieze de cele mai bune condiții, echipa care se ocupă de îngrijirea lor a studiat în detaliu fiecare reptilă. Intrarea la expoziție este gratuită, poate fi vizitată în fiecare zi în în intervalul orar 10:00-22:00. Colecția de reptile îi aparține lui Alex Fota, cel mai cunoscut terarist din România, al cărui hobby a început cu mai bine de 15 ani în urmă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Primarul Clujului a devenit noul președinte al Comisiei pentru politica de coeziune teritorială și bugetul UE (COTER) din Comitetul European al Regiunilor (CoR)

Emil Boc, ales președinte în cadrul Comitetului European al Regiunilor

Articolul următor

#ROatExpoReal | AHK Romania brings together companies and authorities at the largest European real estate fair

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share