Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Caravana cu Medici” ajunge în weekend în comuna Pietroasa, județul Bihor

Medicul orădean, dr Andrei Costea, fondatorul „Caravanei cu Medici”, fliliala Bihor, a strâns din nou o echipa multidisciplinară din toată țara, cu care va oferi consultații gratuite într-o zonă defavorizată de accesul facil la servicii medicale, la poalele munților Apuseni.

Originar din Ploiești, absolvent al Facultății din Brașov, a ajuns în Oradea și a simțit aici îi e locul, după ce a găsit mentori, iubitori de viață și natură, pe care a dorit -i urmeze.

Astfel, după ce în 1 octombrie au recoltat probe pentru infecții, anemii, diabet, screening de cancer și multe alte analize complexe, în 8 și 9 octombrie vor oferi consultații gratuite și cursuri de educație medicală pentru copii și adulții din satele comunei Pietroasa.

Analize

Pacienții vor beneficia de o evaluare medicală, consultații de cardiologie, boli interne, neurologie, stomatologie, O.R.L., ecografie generală, tiroidă, cardiacă, dermatologie, urologie, pediatrie, oftalmologie, medicină de urgență, totalizând peste 10 specialități și aparatură medicală demnă de spitale de rang european.

Caravana se desfășoară cu sprijinul sponsorilor naționali, locali, dar și al primăriei Pietroasa, oameni interesați de sănătatea mediului rural, uniți de viziunea dr. Costea, medic urgentist, atestat în salvări montane și speologice, care își îndreaptă atenția spre locurile de suflet ce l-au format ca om și medic.

 

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Dedicate învățământului de calitate pentru viitorii angajați, NTT DATA Romania, MHP Consulting și Porsche AG au o colaborare îndelungată.

NTT DATA, Porsche și MHP au lansat două proiecte studențești la Cluj-Napoca

Articolul următor
Ryanair a anunțat operarea zborurilor spre Dublin de la Cluj, începând din sezonul de iarnă.

Ryanair își intensifică zborurile la Cluj

Citește și:
În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului.
Citeste mai mult

A început Iulius Christmas Market

Bucurie și magie sunt cuvintele care descriu cel mai bine luna decembrie, iar aceste stări au pus stăpânire…
Citeste mai mult

ROMGAZ, investiție de 300.000 lei la ASE

În cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti (ASE), a fost inaugurat Amfiteatrul ROMGAZ, un proiect al Asociației Studenților…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
3
Share