Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ryanair își intensifică zborurile la Cluj

Ryanair a anunțat operarea zborurilor spre Dublin de la Cluj, începând din sezonul de iarnă.
Managerii Ryanair au decis să mărească numărul destinațiilor pe relația Cluj-Napoca | Foto: AIAIC

Operatorul low-cost Ryanair a decis să adauge a doua rută de pe aerogara din Someșeni, spre capitala Irlandei.

Ryanair a anunțat operarea zborurilor spre Dublin de la Cluj, începând din sezonul de iarnă. Dublin este a doua destinaţie spre care va opera Ryanair de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu (AIAIC), după Londra Stansted. Zborurile spre Dublin vor fi operate începând din 1 noiembrie, cu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă, iar biletele sunt deja disponibile spre vânzare.

Dublin este cel mai mare centru de învățământ din Irlanda, cu trei universități, cea mai veche fiind Universitatea din Dublin, fondată în sec. XVI. Aeroportul Dublin este cea mai mare aerogară a acestei țări, fiind situat la 10 km de capitala Irlandei. Anual, acesta înregistrează 20 de milioane de pasageri.

Mizează pe românii din Dublin

„Apreciem în mod deosebit decizia Ryanair de creştere a operaţiunilor de zbor, demonstrând încă o dată faptul că AIAIC este aeroportul regional cu cea mai dinamică şi spectaculoasă dezvoltare în ceea ce priveşte nevoile de conectivitate ale pasagerilor, aducând mereu noi oportunităţi de călătorie.

Suntem convinşi că zborurile spre capitala Irlandei se vor bucura în continuare de aprecierea pasagerilor, datorită interesului turistic foarte mare, a fluxului de studenți, precum şi a unei importante comunităţi de români care locuiesc în Dublin”, a transmis conducerea AIAIC.

Ryanair este compania aeriană low cost nr. 1 din Europa, având 88 de baze şi peste 3.000 de zboruri zilnice. AIAIC, cel mai mare aeroport regional din România, contabilizează 45 de destinații din portofoliu. De pe acest aeroport mai efectuează zboruri regulate companii precum Wizz Air, Tarom, Lufthansa, LOT, HiSky, Air Connect.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Caravana cu Medici" ajunge în weekend în comuna Pietroasa, județul Bihor

Articolul următor

Centru de radiologie intervențională, cu sistem angio CT unic în România, la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share