Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Drum mai bun spre Delta Ardealului și Lacul Știucilor

Stufărișurile de la Sic 109D
Asfaltul nou este fi așternut pe 2 km dintre cei 8,5 km ai sectorului din DJ 109D

Administrația județeană realizează lucrări de întreținere și asfaltare pe șoseaua care duce spre importante obiective turistice din Cluj.

Intervențiile vizează Drumul Județean 109D Sic – Coasta – Vișea, pe care au fost demarate deja acțiuni de întreținere curentă și periodică. Lucrările de întreținere vizează un sector de 8,5 km din DJ 109D, cuprins între km 15+000 și km 23+500. Acestea se vor finaliza cu asfaltarea sectorului dintre km 15+000 și km 17+000.

Intervențiile vizează Drumul Județean 109D Sic – Coasta – Vișea, pe care au fost demarate deja acțiuni de întreținere curentă și periodică.

Zona Stufărișurilor de la Sic, vizată de lucrări

„Lucrările vor contribui la asigurarea unei circulații în condiții optime pe acest drum judeţean care facilitează accesul la mai multe obiective de mare interes turistic din zonă.

Acestea sunt Mănăstirea Nicula, Lacul Știucilor de la Săcălaia sau rezervația naturală Stufărișurile de la Sic, cunoscută şi ca Delta Clujului sau Delta Ardealului”, a spus șeful județului, Alin Tișe.

Sector de drum degradat semnificativ

Operațiunile de pe DJ 109D vor consta în plombări cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, asigurarea scurgerii apelor și curățarea șanțurilor și a rigolelor.

În această etapă, lucrările au intrat direct în faza de asfaltare a sectorului de carosabil în lungime de 2 km care prezintă degradări semnificative.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Trei studenți din Iași, București și Cluj sunt câștigătorii primei ediții a Quant Olympics România (QOR), competiție în domeniul modelelor de risc de credit organizată de Deloitte România și Banca Transilvania (BT).

Un tânăr economist din Cluj, premiat la Quant Olympics România

Articolul următor
Touristica, eveniment cu tradiție în industria de turism de la nivel național, se va derula în perioada 25-27 noiembrie.

Touristica revine la Cluj, după pandemie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share