Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

270.000 de oameni la Zilele Clujului

Un spectacol de drone, video mapping și artificii, de la ZCJ, a cuprins pe scurt esența comunității clujene,

În cele patru zile ale ediției aniversare, Zilele Clujului (ZCJ) au concentrat 270.000 de participanți.

Un spectacol de drone, video mapping și artificii, de la ZCJ, a cuprins pe scurt esența comunității clujene. Sărbătoarea din acest an s-a încheiat cu un regal folcloric în Piața Unirii, unde mii de clujeni au urmărit și ascultat interpreți și dansatori.

Parada ZCJ a umplut zona centrală a orașului, iar seara de muzică clasică a transmis un mesaj de pace. Concertele de vineri au strâns în Piața Unirii zeci de mii de oameni, care s-au bucurat timp de câteva ore de artiști români în vogă.

Aleile din Parcul Central au cuprins zeci de activități pregătite pentru cei mici și mari. Cei ce au trecut prin Piața Muzeului au avut parte de concerte ale unor artiști locali în ascensiune. Strada Potaissa a devenit gazda zonei istorice, unde daci, romani și cavaleri medievali au transformat-o într-o reprezentație a vremurilor de demult.

Un spectacol de drone, video mapping și artificii, de la ZCJ, a cuprins pe scurt esența comunității clujene.

Digitalizarea în artă, la Casa Municipală

Inovația și arta digitală i-au încântat pe clujeni în cadrul evenimentului Clujotronic, la Casa Municipală de Cultură. Masa comunității s-a întins pe str. Napoca, unde sute de clujeni s-au bucurat de o gustare “în familie”.

Cei dornici să își exploreze orașul au luat Clujul la pas în cadrul tradiționalei căutări de comori. La Universitatea de Științe Agricole a avut loc Ziua Interacțiunii Om Animal, oportunitate pentru copii să învețe mai multe despre lumea necuvântătoarelor.

Bazele sportive au găzduit multe activități. Amfiteatrele acestora au devenit neîncăpătoare pentru teatrul de păpuși sau lecțiie de tango. La cinematografe au rulat filme tematice și au avut loc activități pentru întreaga familie. În cadrul ZCJ au fost sute de activități în 30 de locuri din oraș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În calitate de președinte al Comisiei pentru Buget și Coeziune a Comitetului European al Regiunilor (CoR), am avut plăcerea să o întâlnesc pe doamna comisar Elisa Ferreira.

Bruxelles - Săptămâna Regiunilor. Întâlnire Boc – Ferreira

Articolul următor
Mindit.io are acum 200 de angajați în România și Elveția, înregistrând afaceri anuale de 45 milioane de lei.

Mindit și-a făcut rețea de case pentru angajații nomazi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share