Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mindit și-a făcut rețea de case pentru angajații nomazi

Mindit.io are acum 200 de angajați în România și Elveția, înregistrând afaceri anuale de 45 milioane de lei.

Compania românească specializată în dezvoltarea de software vizează extinderea echipei locale din Cluj cu 50 de angajați în următorul an.

Mindit.io are acum 200 de angajați în România și Elveția, înregistrând afaceri anuale de 45 milioane de lei. Compania a avut o creștere de 0% în 2021, comparativ cu anul precedent, fiind una dintre firmele IT din țară cu cele mai spectaculoase ascensiuni. Pentru 2022 aceasta preconizează o evoluție similară.

Mindit.io este implicată într-o serie vastă de proiecte acoperind mai multe industrii, cum ar fi banking, retail, fintech, foodtech, healthcare, hospitality, real estate. În ceea ce privește tehnologiile utilizate, React, Headless CMS (Storyblok, Strapi), Angular, Java, Dot Net, SQL, next JS.

Pentru a susține creșterea volumului și a calității proiectelor livrate, Mindit.io vizează atragerea de noi specialiști pe plan local, mizând, într-o primă etapă, pe dezvoltarea a două dintre orașele naționale: Cluj și Iași. Până în septembrie 2023, compania își propune completarea echipei locale din Cluj cu 50 de noi poziții, inclusiv juniori.

Internship specializat pentru Cluj și Iași

Pentru cei aflați la început de drum, compania organizează diverse programe de internship, ce au rolul de a oferi o oportunitate de intrare în unul dintre cele mai inovative și căutate domenii de activitate în prezent. Organizat pentru prima dată pe plan local, în Cluj, internshipul durează trei luni.

La finalul acestuia toți cei care au participat cu succes la program își vor începe cariera în domeniul IT. Momentan, cel din Cluj este sincronizat cu programul de internship general. Pe termen lung, compania își propune să organizeze programe dedicate pe orașe. Mindit.io are și alte 20 de poziții deschise la care candidații pot aplica direct pe site-ul companiei.

Aceasta oferă angajaților săi posibilitatea de a lucra full remote, dar și un beneficiu unic în România – MinditNomad – prin care toți membrii echipei, de oriunde din țară, pot alege să lucreze sau să își facă vacanțele la una dintre casele MinditNomad aflate în Cluj, București, Constanța, Iași, Sibiu, Comarnic.

Beneficiu premiat la Employer Branding Strategy

Pentru acest program, compania a primit premiul „Best benefit strategy 2022” în cadrul Employer Branding Awards 2022. „Acest beneficiu face parte din ADN-ul nostru. Mindit.io este una dintre companiile românești care s-au adaptat extrem de rapid la modul de lucru full remote. Noi am considerat că nu este de ajuns să poți lucra de oriunde sau doar de acasă.

Ne-am dorit să oferim tuturor și opțiunea de a lucra de la munte, de la mare, sau dintr-un alt oraș, pentru a schimba peisajul cotidian, fără costuri suplimentare, într-una dintre casele MinditNomad, unde toți colegii sunt bineveniți alături de echipă, prieteni sau familie,” a spus Bogdan Ghinet, reprezentant al companiei.

Mindit.io este o organizație de tip plat, unde feedbackul este încurajat în mod constant și unde nu se regăsesc ierarhiile tipice din corporații. Prin cultură organizațională, Mindit.io își propune să crească alături de colegi și parteneri, punând mereu oamenii pe prim plan. Mindit.io este o companie românească, specializată în dezvoltarea de software, fondată în 2015 de Irina Arsene.

Compania numără 200 ingineri software, cu un nivel ridicat de expertiză în 50 de tehnologii, care operează pe un portofoliu de 200 de proiecte naționale și internaționale. Principalele industrii deservite sunt retail, fintech & wealth management, healthcare, banking și foodtech.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Un spectacol de drone, video mapping și artificii, de la ZCJ, a cuprins pe scurt esența comunității clujene,

270.000 de oameni la Zilele Clujului

Articolul următor
CITR a anunțat că planul de reorganizare propus pentru Societatea de Construcții Napoca (SCN), aflată în procedură de insolvență de anul trecut, a fost confirmat de către judecătorul sindic la 10 luni de la debutul procedurii.

CITR: Construcții Napoca are șanse să iasă din insolvență

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share