Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Interior Design Week, la Iulius Mall Cluj

Până în 16 octombrie, 18 furnizori autohtoni din domeniul amenajărilor interioare vin cu idei, soluții și oferte la IDW care să te aducă cu un pas mai aproape de casa visurilor tale.

Interior Design Week (IDW) are loc la Iulius Mall Cluj (IMC) și promite o experiență captivantă unde publicul larg poate găsi inspirația pentru modelarea unor spații de locuit în care să predomine echilibrul, bunul gust și confortul.

Până în 16 octombrie, 18 furnizori autohtoni din domeniul amenajărilor interioare vin cu idei, soluții și oferte la IDW care să te aducă cu un pas mai aproape de casa visurilor tale. Evenimentul este organizat de IDW, FI Design, IMC.

Un eveniment inedit pe harta designului de interior din România are loc săptămâna aceasta la Iulius Mall Cluj, în Atrium. IDW oferă un cadru de întâlnire pentru designeri, business-uri din domeniu și public iubitor de frumos, care poate descoperi tendințele pentru 2023.

Specialiștii recomandă articolele prietenoase cu mediul, formele neobișnuite, culorile naturale, caracterul practic, funcționalitatea și atenția la detalii, toate alese în funcție de nevoile și dorințele clientului. Astfel, indiferent dacă plănuiești mici ajustări sau amenajări magistrale, cu siguranță vei găsi idei și trenduri din care să te inspiri.

Vei descoperi piese de mobilier, care te ajută să creezi noi spații și stări printr-o multitudine de combinații posibile, profile decorative ce au rol practic și estetic și care reprezintă o modalitate elegantă de finisare a suprafețelor, obiecte decorative și perdele care să ofere acel final touch din orice cameră, idei pentru o baie modernă, dar care aduce natura mai aproape de tine, dar vei afla și cum poți integra tehnologia în designul de interior.

La IDW se pune accent pe inovație și inventivitate și vei avea șansa să descoperi cele mai creative moduri de a amenaja o casă, potrivită oricărui stil de viață.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
CITR a anunțat că planul de reorganizare propus pentru Societatea de Construcții Napoca (SCN), aflată în procedură de insolvență de anul trecut, a fost confirmat de către judecătorul sindic la 10 luni de la debutul procedurii.

CITR: Construcții Napoca are șanse să iasă din insolvență

Articolul următor

Dunwell: Vara contractelor record în industrial

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share