Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cele 20 de autobuze BYD furnizate de New Kopel Car Import Import Primăriei din Constanța sunt deja pe șosele

New Kopel Car Import, parte a SIXT GROUP ROMANIA, anunță prezența celor 20 de autobuze electrice BYD, pe drumurile publice din Constanța. Autobuzele au o lungime de 12 metri și podea joasă și vin la pachet cu 20 de stații de reîncărcare lentă și 5 stații de încărcare rapidă. Contractul, semnat în februarie 2021, face parte din proiectul  “Achiziție mijloace de transport public – autobuze electrice 12 metri ses, Alba Iulia, Buzău, Constanța, Ploiești”, cod SMIS 12773, fiind cea de-a doua licitație câștigată de New Kopel Car Import, după cea din Buzău, unde au fost, deasemenea, livrate 9 autobuze electrice similare, 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă.

Cele 20 de autobuze au fost fabricate în unitatea de producție BYD din Komárom, Ungaria, prima fabrică BYD destinată exclusiv pieței europene.

Autobuzele electrice BYD sunt extrem de performante prin autonomia lor ridicată și prin capacitățile de încărcare, traduse prin costurile reduse de infrastructură și de încărcare, garanția extinsă a bateriilor și a sistemelor, precum și performanțele eficiente de regenerare / frânare. Gama autobuzelor BYD cuprinde tipodimensiuni de la 8,7 metri, 10,8 metri, 12 metri, autocare de 13 metri, până la cele articulate de 18 metri.

În 2018, New Kopel Car Import devine importator în România al BYD, cel mai mare producător și vânzător de automobile electrice și autobuze din întreaga lume, cu peste 100.000 de vehicule electrice vândute anual. BYD este o companie multinațională cotată la bursă, care produce autoturisme, autobuze, camioane, biciclete electrice, stivuitoare și baterii reîncărcabile. Cu 60.000 de autobuze electrice livrate în toată lumea și cu o prezență europeană semnificativă, cu ambele capacități de producție în Ungaria și Franța, precum și cu multe autobuze vândute în Italia, Anglia, Olanda, Israel și nu numai, BYD este cel mai mare producător de baterii litiu – fier fosfat (Li – FePO4) din lume, cu o capacitate de producție de baterii de 100 GWH în 2022 și cel mai mare producător de vehicule electrice din lume, cu o amprentă ecologică în peste 300 de orașe din peste 60 de țări din întreaga lume.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Caravana inițiată de Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER) și Clubul Francofon de Afaceri din Cluj (CFAC) a cuprins trei orașe din Transilvania.

Maraton de business la investițiile franceze: Oradea, Turda, Cluj-Napoca

Articolul următor

Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România aniversează 5 ani de la inaugurare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share