Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România aniversează 5 ani de la inaugurare

created by dji camera

Cel mai mare resort de golf din România, Theodora Golf Club, aniversează, pe 14 octombrie 2022, 5 ani de la inaugurare, contorizând peste 50.000 de oaspeți din țară și străinătate, peste 70 de turnee de golf găzduite, peste 300.000 de mingi lovite cu pasiune de jucători, peste 500 de evenimente private și corporate, premii internaționale și trofee la competiții naționale, mii de review-uri fantastice și 1826 de răsărituri și apusuri splendide de soare.

Investiția inițială, de peste 15 milioane de euro, a însemnat plasarea României pe harta internațională a golfului prin cel mai mare teren de golf la standarde profesioniste, care se întinde pe 56 ha, cu 18 parcursuri în lungime totală de 6518 m, care se finalizează cu cel mai lung traseu din Europa – par 6 – 735 m, prin organizarea primului turneu internațional PRO AM (în 2019) și prin găzduirea a peste 70 de turnee de golf.

„De 5 ani, și la Theodora Golf Club facem lucrurile așa cum trebuie, creând o experiență cu adevărat specială pentru oaspeții care s-au bucurat de golf & more. Am crescut sănătos afacerea, am trecut cu bine peste anii de pandemie, ne-am mărit echipa și continuăm să ne dezvoltăm. Astăzi împlinim 5 ani, pe care îi celebrăm bucurându-ne pentru ce am realizat și uitându-ne în față pentru ce dorim să facem de acum în colo, impunând standarde de performanță în domeniul ospitalității. Mulțumim tuturor celor care ne-au acordat încredere și ne-au ajutat să creștem an de an: angajați, parteneri de afaceri, furnizori, autorități și tuturor oaspeților noștri”, spune Theodora Popa, Vicepreședinte Theodora Golf Club.

În afara competițiilor de golf găzduite, resortul din Teleac este renumit și pentru și ospitalitatea impecabilă și pentru evenimentele organizate perfect, care îi impresionează pe toți participanții.

„Am adus împreună familii, echipe sau întregi industrii organizând peste 500 de evenimente de neuitat. Iar calitatea serviciilor noastre și ospitalitatea echipei au fost recompensate cu 2 premii internaționale Best Golf Hotel, alte trofee și nominalizări în fiecare an la competiții prestigioase naționale și internaționale, dar și cu mii de review-uri fantastice”, punctează Theodora Popa, Vicepreședinte Theodora Golf Club.

Resortul atrage atât turiști români, jucători de golf sau doar în căutare de relaxare și aer curat, cât și străini. Ponderea acestora este de aproximativ 30%, mulți dintre ei, pasionați de golf, fiind atrași de terenul de la Theodora Golf Club, singurul din România realizat la standarde internaționale.

Resortul are o echipă de aproximativ 65 de oameni pasionați, cu grijă pentru detalii, atenți mereu la nevoile și starea de bine a oaspeților care le trec pragul și care se pot bucura de servicii la superlativ, fie că vor să iasă câteva zile în natură, fie că vor să se bucure de o vacanță liniștită sau să organizeze un eveniment privat sau corporate memorabil.

Theodora Golf Club este locul perfect pentru relaxare, evenimente, pentru prânzuri sau cine deosebite. Vilele premium răsfață cu spații generoase oaspeții, care se pot bucura de o panoramă splendidă, străjuită în depărtare de Munții Apuseni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cele 20 de autobuze BYD furnizate de New Kopel Car Import Import Primăriei din Constanța sunt deja pe șosele

Articolul următor
Consiliul Județean (CJ) Sălaj a depus pentru finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) trei proiecte pentru creșterea eficienței energetice a unor clădiri din administrarea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Zalău.

Sălajul a depus trei proiecte energetice pe PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share