Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se știu executanții a trei tronsoane din electrificarea căii ferate Cluj Napoca – Episcopia Bihor

Potrivit anunțurilor făcute de Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, se cunosc firmele ce vor proiecta și executa trei tronsoane din calea ferată Cluj Napoca – Episcopia Bihor.

Astfel, oferta câștigătoare pentru proiectarea și execuția lucrărilor de electrificare și modernizare a infrastructurii și suprastructurii feroviare pe secțiunea Cluj NapocaAghireș (Lotul 1) aparține Asocierii Railworks, în valoare de 1.611.475.802,43 lei, fără TVA.

Loturile 3 și 4

Proiectarea şi execuţia a lucrărilor de electrificare și modernizare a infrastructurii și suprastructurii feroviare pe secțiunea PoieniAleșd (Lotul 3) va fi realizată de Asocierea FCC Construccion – Gulermak – CCN. Valoarea licitată de asociere este de 2.117.167.899,08 lei, fără TVA.

De asemenea, a fost desemnat și câștigătorul licitației pentru proiectarea și executia lucrărilor la transonul 4 – Aleșd – Frontieră Ungaria. Este vorba despre Asocierea Webuild Spa – Impresa Pizzarotti & C Spa – Salcef Spa, cu valoarea de 2.416.850.365,99 lei, fără TVA.

Sursa de finanţareva fi asigurată din Fonduri Externe Nerambursabile, prin Planul Național de Redresareși Reziliență (PNRR), componenta 4 – Transport sustenabil – Reforma 1.5 – Dezvoltarea infrastructurii feroviare și managementul traficului feroviar

Prin electrificarea și reabilitarea liniei de cale feratǎ Cluj Napoca – Oradea – Episcopia BihorFrontieră (166,2 km), lucrări structurate pe 4 loturi,se vor asigura condiţii tehnice pentru circulaţia cu viteza de 160 km/h pentru trenurile de călători şi de 120 km/h pentru trenurile de marfă, creşterea gradului de confort şi de siguranţă a traficului feroviar.

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Organizatorii festivalurilor Neversea (Constanța) și Untold (Cluj) pregătesc în colaborare cu Primăria Sectorului 6, în Parcul Drumul Taberei, cel mai mare parc tematic de Crăciun din capitală.

Grupul Untold va amenaja un parc de Crăciun la București

Articolul următor

Brandul de lux Prada a inaugurat fabrica de la Sibiu

Citește și:
Citeste mai mult

Tichete cadou de Ziua Bărbatului

Propunerea vine din partea Gabrielei Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. „Vin cu o veste bună…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
14
Share