Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

KESZ România forțează intrarea în Top 10 al constructorilor

KESZ România a atins performanța de a se clasa pe locul 14 în ediția din 2022 a acestui TOP 100
Prezentarea proiectului edificării noului sediu al Băncii Transilvania | Foto: KESZ

Compania clujeană de construcții a avansat de pe locul 22 pe 14 în clasamentul național de profil din România.

“Suntem mândri de realizările și proiectele echipei KESZ România. Ne bucurăm să vedem că munca noastră este recunoscută și apreciată an după an. Anul trecut, ne-am clasat pe locul 22 în topul anual al antreprenorilor generali din industria construcțiilor, performanță cu care ne-am mândrit și cu care ne mândrim în continuare.

Încercăm să dăm mereu tot ce avem mai bun și să ne dezvoltăm încontinuu. Drept rezultat, anul acesta, KESZ România a atins performanța de a se clasa pe locul 14 în ediția din 2022 a acestui Top 100, care reprezintă un reper al industriei.

Suntem extrem de bucuroși pentru această reușită. Suntem recunoscători fiecărui membru al echipei noastre și beneficiarilor noștri pentru încrederea pe care ne-o acordă. Fără ei nu am fi putut obține această recunoaștere”, consideră reprezentanții KESZ.

Actor important în Europa Centrală și de Est

Printre proiectele accesate de KESZ România se numără sediul central al Băncii Transilvania, Hexagon Offices, reabilitarea Mănăstirii Franciscanilor Gherla (Cluj), hala Hirschmann Automotive (Mureș), One Mircea Eliade, Dacia 1 (București), iar mai nou un centru balneoclimateric la Covasna.

Compania cu sediul în Cluj este un actor important în construcții din regiunea Europei Centrale și de Est și face parte din grupul ungar KESZ. Aceasta realizează de la proiectare până la execuție, de la montaj de instalații și tehnologii până la dezvoltări imobiliare.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dedeman a inaugurat primul magazin în 2022: în Brașov. Investiție de 19 milioane euro

Articolul următor

Ferma de păsări Regalina va investi peste 2 milioane de euro pentru modernizare și extindere

Citește și:
Citeste mai mult

Comuna Căbești Bihor – Smart Village

Comuna Căbești a primit distincția „Best Smart Village Project” pentru proiectul „Căbești Smart School”.   Premiul „Best Smart…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share