Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

City Fashion Kids aduce haine de designer pentru copii la Cluj

City Fashion Kids (CFK) a adus în Iulius Mall Cluj o colecție întreagă de articole vestimentare dedicate tuturor vârstelor și nevoilor.

City Fashion Kids (CFK) a adus în Iulius Mall Cluj o colecție întreagă de articole vestimentare dedicate tuturor vârstelor și nevoilor.

Nu rata târgul cu vânzare CFK, care se desfășoară până pe 26 octombrie! Este minunat să-i privești pe cei mici cum își explorează copilăria la maximum, iar încântarea se accentuează atunci când sunt aranjați și asortați din cap până în picioare. Însă, dacă ești în pană de idei, atunci când se pregătește pentru școală, mers în parc sau un eveniment în familie, poți găsi inspirația la CFK, din Iulius Mall Cluj. 

Aici, designerii Claudia Suciu, Sara Buzdun, Anna Lafaet și magazinele Coccodrillo, Primigi și Fya România, împreună cu It Kids Art School & Modelling agency, și-au prezintat noile colecții în cadrul unui fashion show. Până pe 26 octombrie, creațiile lor sunt expuse la un târg tematic, situat în zona H&M din Iulius Mall Cluj.

Evenimentul este organizat de Corina Câmpian, care a pregătit și o mulțime de alte surprize pentru această primă ediție a CFK. De aici pot fi achiziționate ținute pline de culoare și veselie, ce fie au elemente urbane unice, fie sunt inspirate de copii și, cel mai important, sunt ușor de purtat, atât de cei mai mici, cât și de adolescenți.

În weekend, în perioada 29-30 octombrie, te așteptăm în Iulius Mall Cluj, de data aceasta să faci și o călătorie în timp, marcată de eleganță și rafinament, la Târgul de Antichități. Evenimentul aduce laolaltă oameni pasionați de cultură, istorie și conservarea valorilor și pune la dispoziția publicului piese cu povești încântătoare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Localități din mai multe județe din zona Transilvaniei vor primi fonduri europene pentru a-și spori atractivitatea anumitor trasee turistice.

Rute turistice și culturale din Transilvania, finanțate cu 17 milioane de euro

Articolul următor

Revelația toamnei la Art Safari: Lilian Theil, o bătrână care zâmbește și „pictează” cu acul de cusut

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share