Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum va arăta primul parc amenajat de Untold

Parcul tematic de Crăciun va avea loc în Parcul Drumul Taberei din București, în perioada 25 noiembrie - 27 decembrie.

Grupul care organizează festivalurile Untold Cluj și Neverland Constanța a prezentat simulări cu amenajarea în premieră din București.

Parcul tematic de Crăciun va avea loc în Parcul Drumul Taberei din București, în perioada 25 noiembrie – 27 decembrie. “Timp de o lună, ne vom putea bucura de o experiență unică creată special de organizatorii festivalurilor Untold și  Neversea.

O experiență ce va oferi mixul perfect dintre magia de festival și spiritul sărbătorilor de iarnă. Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice care vor întreține spiritul sărbătorilor, în premieră, în București”, susțin organizatorii.

Parcul tematic de Crăciun va avea loc în Parcul Drumul Taberei din București, în perioada 25 noiembrie - 27 decembrie.

„Universul Untold se extinde cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia Untold își va face simțită prezența în București. Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie.

Parcul tematic de Crăciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata țara și va deveni principala atracție pentru locuitorii capitalei. Bucureștiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, așa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum”, a spus Edy Chereji, cofondator al Untold.

Proiectul este organizat de grupul Untold Universe, în colaborare cu Primăria Sectorului 6, fiind finanțat integral din fonduri private. Târgul de Crăciun va activa în baza unui contract de închiriere de spațiu. Accesul publicului este gratuit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cu o valoare de 71 de milioane de lei, exclusiv taxa pe valoarea adăugată (TVA), lucrările fac parte dintr-un program de investiții al CASC, finanțat din fonduri europene, de 404 milioane de euro, fără TVA.

Zona Metropolitană Cluj își extinde rețelele de apă-canal

Articolul următor
Investiția integral privată aparține companiei Albrom, controlată de antreprenoarea locală Ramona Roman,

Apare un hotel de cinci stele în Borșa, la cea mai mare altitudine din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share