Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Provocările mediului de afaceri dezbătute într-o conferință CECCAR Bihor – AFB

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) Filiala Bihor, în colaborare cu Asociația Firmelor Bihorene (AFB), organizează joi, 27 octombrie a.c., începând cu ora 10:00, la Cetatea Oradea, Sala de conferințe, Corp F, conferința cu tema Parteneriat pentru reziliență: mediul de afaceri, profesia contabilă și autoritățile locale.

Vom discuta, cu acest prilej, despre provocările actuale pe care le întâmpină mediul de afaceri și impactul acestora asupra rezilienței afacerilor. Conferința pune în valoare importanța parteneriatului dintre mediul de afaceri, profesia contabilă și autoritățile locale, esențial pentru dezvoltarea unei economii reziliente”, ne-a declarat Renate Popescu, președintele Filialei CECCAR Bihor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
CNAIR a stabilit câștigătorul pentru proiectarea ultimului segment din Autostrada Nordului 25.10.2022 Marți, 25.10.2022, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire pentru elaborarea Studiilor de fezabilitate pentru ultimul segment din Autostrada Nordului (Baia Mare – Suceava), respectiv pentru Baia Mare – Dej (Lotul 1) și Dej – Bistrița (Lotul 2). Ofertantul desemnat câștigător în cadrul ambelor loturi ale procedurii de achiziție publică este Asocierea QUADRANTE VIAPONTE SI CONSULTANTA S.R.L. (lider de asociere) – S.C. METROUL S.A. – CAPITAL VISION S.R.L. Valoarea ofertată pentru proiectarea fiecare lot este următoarea: - Pentru Lotul 1 - Baia Mare – Dej, cu preţul de 12.746.666,57 Lei fara TVA. - Pentru Lotul 2 - Dej - Bistrița, cu preţul de 8.376.369,89 Lei fara TVA. Durata ambelor contracte de proiectare este de 18 luni de la Data de Începere a Contractului (din care 14 de luni – Studiul de Fezabilitate). Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Banca Transilvania acordă burse de studiu Executive MBA

Articolul următor
Directorul general al Cemacon a făcut estimările cu ocazia prezentării raportului anual al producătorului clujean de materiale de construcții.

Tur de forță în Sălaj al ambasadorului Coreei: Cemacon, Silvania, Cento, Tera Moiad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share