Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania acordă burse de studiu Executive MBA

CNAIR a stabilit câștigătorul pentru proiectarea ultimului segment din Autostrada Nordului 25.10.2022 Marți, 25.10.2022, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire pentru elaborarea Studiilor de fezabilitate pentru ultimul segment din Autostrada Nordului (Baia Mare – Suceava), respectiv pentru Baia Mare – Dej (Lotul 1) și Dej – Bistrița (Lotul 2). Ofertantul desemnat câștigător în cadrul ambelor loturi ale procedurii de achiziție publică este Asocierea QUADRANTE VIAPONTE SI CONSULTANTA S.R.L. (lider de asociere) – S.C. METROUL S.A. – CAPITAL VISION S.R.L. Valoarea ofertată pentru proiectarea fiecare lot este următoarea: - Pentru Lotul 1 - Baia Mare – Dej, cu preţul de 12.746.666,57 Lei fara TVA. - Pentru Lotul 2 - Dej - Bistrița, cu preţul de 8.376.369,89 Lei fara TVA. Durata ambelor contracte de proiectare este de 18 luni de la Data de Începere a Contractului (din care 14 de luni – Studiul de Fezabilitate). Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Un consorțiu de trei organizații și companii a declanșat o competiție de burse de studiu la un program Executive MBA de sorginte britanică.

Transilvania Executive Education, Banca Transilvania (BT) și Evergent Investments au dat startul competiției prin care vor oferi patru burse parțiale de studiu la TEE Executive MBA – Management General. Diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham,  valoarea burselor fiind de 32.000 de euro.

Cursurile încep în 15 februarie 2023 și sunt organizate în 12 module despre strategie, leadership, gândire sistemică, economie, complexitate, guvernanță , transformare digitală. Acestea sunt predate de profesori de la universități din Europa și SUA și se desfășoară o dată la șase săptămâni, timp de 18 luni.

Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională postuniversitară într-un rol executiv şi să cunoască engleza la nivel avansat. TEE și partenerii săi comerciali susțin prin burse educația la această școală de business internațională din România, din 2015. BT a acordat până acum 10 burse (de 150.000 euro), Evergent Investments, șase burse (90.000 euro), iar Electrogrup, cinci burse (75.000 euro).

Apare viitoarea elită de oameni de afaceri

“Acordarea burselor ne-a dat ocazia să cunoaștem candidați motivați. Au acel ceva de învingător, își doresc mult victoria, cum se spune în sport. Este o bucurie să le oferim bursele și să primim în schimb inspirație și motivație pentru a fi mai buni și noi. Acest Executive MBA deschide o călătorie care merită tot efortul”, a declarat Tiberiu Moisă, președinte TEE și director adjunct la BT.

“Continuăm să acordăm bursele pentru programul acreditat de Universitatea Buckingham pentru că ne dorim să contribuim la consolidarea ecosistemului de business românesc și a viitoarei elite de oameni de afaceri prin creșterea standardului de calitate în educație. E necesar să investim mai mult în educație – cheia pregătirii noilor generații de antreprenori din România”, a spus Claudiu Doroș, președintele Evergent.

Câștigătorii, anunțați în decembrie

Între 25 octombrie și 25 noiembrie se face înscrierea în competiție pe site-ul MBA, între 26 noiembrie – 8 decembrie 2022, evaluarea candidaților, iar în 9 decembrie, anunțarea câştigătorilor.

TEE este singura organizație din România parteneră cu trei universități britanice. 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți din 200 de antreprenori și manageri de top, din 50 de companii din România și din străinătate.

TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, BT, Evergent, Emerson, Electrogrup, să ofere acces în România la oportunități educaționale oferite la standarde internaționale.

Roberto Marzanati (1950-2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație al BT timp de 15 ani, din 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult în succesul băncii, la care a contribuit cu experiență şi know-how. În semn de respect, bursele oferite de BT la programe EMBA îi poartă numele.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Strabag și CNAIR au semnat contractul pentru finalizarea sectorului de autostradă Chețani-Câmpia Turzii

Articolul următor

Provocările mediului de afaceri dezbătute într-o conferință CECCAR Bihor – AFB

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share