Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Strabag și CNAIR au semnat contractul pentru finalizarea sectorului de autostradă Chețani-Câmpia Turzii

CNAIR a semnat, astăzi, contractul pentru “Proiectarea și execuția Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 2A: Ogra – Câmpia Turzii, Lot 3: Chețani – Câmpia Turzii”, a anunțat Biroul de Presă al companiei.

Lucrările de construcție vor fi finalizate de Asocierea STRABAG SRL – GEIGER TRANSILVANIA SRL, companiile având la dispoziție 3 luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuție. În cadrul contractului vor fi realizate 2 poduri, 7 pasaje și un nod rutier la Chețani (km 21+890).

Pentru finalizarea acestui tronson de autostradă, în lungime de 15,7o km, asocierea va încasa 420,34 de milioane de lei fără TVA. Finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambusabile.

Durata de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cvintet.

Articolul următor
CNAIR a stabilit câștigătorul pentru proiectarea ultimului segment din Autostrada Nordului 25.10.2022 Marți, 25.10.2022, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire pentru elaborarea Studiilor de fezabilitate pentru ultimul segment din Autostrada Nordului (Baia Mare – Suceava), respectiv pentru Baia Mare – Dej (Lotul 1) și Dej – Bistrița (Lotul 2). Ofertantul desemnat câștigător în cadrul ambelor loturi ale procedurii de achiziție publică este Asocierea QUADRANTE VIAPONTE SI CONSULTANTA S.R.L. (lider de asociere) – S.C. METROUL S.A. – CAPITAL VISION S.R.L. Valoarea ofertată pentru proiectarea fiecare lot este următoarea: - Pentru Lotul 1 - Baia Mare – Dej, cu preţul de 12.746.666,57 Lei fara TVA. - Pentru Lotul 2 - Dej - Bistrița, cu preţul de 8.376.369,89 Lei fara TVA. Durata ambelor contracte de proiectare este de 18 luni de la Data de Începere a Contractului (din care 14 de luni – Studiul de Fezabilitate). Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Banca Transilvania acordă burse de studiu Executive MBA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share