Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dr. Max cumpără Farmaciile Richter din Baia Mare

Grupul de investiții care deține rețeaua Dr. Max a cumpărat unitățile Gedeon Richter în urma unei tranzacții ce implică achiziția lanţului de farmacii şi a diviziei de distribuţie a produselor farmaceutice deţinute de compania maghiară în România

Cele două farmacii pe care le deține în Maramureș cel mai mare producător de produse farmaceutice din Ungaria vor intra în posesia grupului Penta Investments.

Grupul de investiții care deține rețeaua Dr. Max a cumpărat unitățile Gedeon Richter în urma unei tranzacții ce implică achiziția lanţului de farmacii şi a diviziei de distribuţie a produselor farmaceutice deţinute de compania maghiară în România, conform 2M News.

În Baia Mare, Farmaciile Richter sunt amplasate pe Bd. Decebal și București. După oficializarea tranzacției, Dr. Max va deține în Maramureș 13 farmacii. Acum are 11 unități, 9 în Baia Mare și câte una în Borșa și Baia Sprie.

Tranzacția a fost realizată de Penta Investments prin Mediplus Exim (subsidiară a A&D Pharma, parte din Dr. Max Group), iar de Richter Group, prin Armedica Trading.

Acordul de achiziție a operațiunilor de retail şi distribuţie ale Gedeon Richter în România a fost semnat săptămâna trecută. Dr. Max este unul dintre cei mai mari jucători din piaţa farmaceutică din România, având o rețea de 650 de farmacii, dintre care 16 de mari dimensiuni (hiperfarmacii).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Modernizarea Grădiniței Floare de Iris, din cartierul cu acest nume al Clujului, a costat 1,6 milioane de euro.

Axial Construct a finalizat proiectul Floare de Iris

Articolul următor
Quartz Matrix a câștigat premiul cel mare la categoria ,,IoT - Digital Innovation of the Year”, echivalentul Oscarului ȋn lumea de business

Quartz Matrix a câștigat "Oscarul industriilor" în competiție cu firme din 80 de țări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share