Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vino la Târgul de Cariere | Oradea să faci primul pas spre jobul mult visat și să câștigi premii

Târgul de Cariere, alături de BestJobs, partenerul de recrutare din acest sezon, se întoarce la Oradea în data de 5 noiembrie, între 10:00 și 18:00, la ERA Shopping Center, unde sunt așteptați peste 1000 de candidați. Angajatori din diverse domenii de activitate pun la dispoziție participanților sute de oportunități profesionale. Evenimentul nu vine la Oradea doar cu joburi, ci și cu premii! Pentru a le câștiga, participanții trebuie să descarce aplicația BestJobs, să își pregătească CV-ul, să vină la eveniment și să extragă lozurile norocoase care constau în produse marca Logitech G și multe alte premii surpriză.

Dacă urmărești o schimbare în carieră sau pur și simplu dorești să iei pulsul mediului profesional, vei avea ocazia să îți pui calitățile în valoare, să te faci remarcat în fața angajatorilor sau să obții sfaturi de carieră prețioase.

Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, vânzători, studenți pentru diverse internshipuri.

„Toamna aceasta căutăm oameni care caută oportunități de carieră, răspunsuri, un nou job, un nou început, vise împlinite sau poate chiar un job mai potrivit profilului lor, iar pentru aceasta la Târgul de Cariere aducem candidații față în față cu oportunitățile care contează”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Ediția de toamnă va fi marcată de prezența unor companii din diferite sectoare de activitate, care sunt nerăbdătoare să prezinte candidaților ofertele de angajare. Dacă ești interesat de o carieră în domeniul auto & automotive, poți afla mai multe direct de la reprezentanții unor companii precum Valiant-TMS sau Purem. Domeniile producție și tehnică sunt și ele bine reprezentate la Târgul de Cariere, prin intermediul unor companii precum Plexus, HANNA Instruments, Celestica, Class Furn sau Connect Group, care au pregătit o ofertă variată de joburi. De la Târgul de Cariere nu vor lipsi nici Kaufland, Leoni, Bosch, FinProm, Netex, Prohuman, Synopsys, Sogefi sau Universal Export, care vin cu numeroase oportunități profesionale și ultimele noutăți din domeniul lor de activitate.

Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va aduce în prim-plan detalii despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanții companiilor pe diverse teme. Acesta va fi difuzat pe canalele de Facebook, LinkedIn, YouTube ale evenimentului și pe targuldecariere.ro în prima zi a evenimentului.

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma https://www.targuldecariere.ro/oradea.

 

 

 

 

 

 

 

___

Târgul de Cariere a împlinit anul acesta 16 ani de activitate și este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova, reunind sute de angajatori și mii de candidați de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă. Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă și a avut un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. De fiecare dată a contribuit la dezvoltarea de competențe, descoperirea de talente și a șanselor de angajare pentru acestea.

Total
6
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul din Brașov preia în administrare bunuri de aproape 80 de milioane de lei

Articolul următor

Șase firme vor să facă studiul de fezabilitate la Centura de Nord Alba Iulia

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
6
Share