Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HiSky, Ryanair și Wizz intră pe destinații noi sau reluate la Cluj

HiSky va începe operarea celei de-a doua rute internaţionale de aici (după Dublin), spre Tel Aviv, cu două frecvențe pe săptămână, din 8 decembrie.

Trei destinații de toamnă au fost anunțate de companiile cu activitate pe aeroportul din cartierul Someșeni.

HiSky va începe operarea celei de-a doua rute internaţionale de aici (după Dublin), spre Tel Aviv, cu două frecvențe pe săptămână, din 8 decembrie. Tel Aviv este situat pe coasta Mării Mediterane, la 58 km de Ierusalim, la cumpăna dintre Occident şi Orient. Aeroportul este situat la 19 km de oraşul Tel Aviv.

Odată cu startul noului sezon de iarnă Ryanair începe, din 1 noiembrie, operarea zborurilor spre Dublin, una dintre cele mai atractive destinaţii cu plecare de la Cluj. Wizz Air efectuează, în sezonul de iarnă, două rute noi spre Leeds (din 1 noiembrie) şi Perugia (7 decembrie).

Speră în reduceri de prețuri la bilete

„Apreciem decizia de expansiune a operatorilor aerieni HiSky, Ryanair şi Wizz Air, în sezonul de iarnă 2022-2023. Noile zboruri reprezintă confirmarea eforturilor constante de recuperare a traficului aerian și răspund nevoilor de conexiune ale pasagerilor care aleg să călătorească de la noi“, a menționat Viorel Federiga, președintele AIAIC.

„Deseori, competiţia între operatorii aerieni aduce şi scăderi de preţuri la bilete. Suntem convinși că noile destinaţii vor fi apreciate de pasageri, pe toate segmentele de trafic, respectiv trafic business, etnic sau turistic”, a spus David Ciceo, directorul general al AIAIC.

În perioada sezonului de iarnă, pe AIAIC pasagerii vor avea posibilitatea de a alege dintre 47 de rute spre 20 de țări din Europa și Orientul Mijlociu. Au fost programate zboruri charter spre Egipt sau Emiratele Arabe Unite.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Raportul anual al industriei serviciilor pentru afaceri, ce prezintă o imagine a sectorului și a tendințelor sale

Transilvania și Banatul, în topul creșterilor salariale la serviciile pentru afaceri

Articolul următor

O fostă mare fabrică de zahăr din Brașov, singura cu capital românesc, anunță reluarea producției

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share