Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O firmă din Ploiești va realiza studiul de fezabilitate pentru trei din cele patru tronsoane ale drumului expres Lugoj – Filiași

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a finalizat marți, 08.11 procesul de evaluare a ofertelor în cadrul celor 3 proceduri de achiziție publică, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire pentru elaborarea studiilor de fezabilitate necesare construcției loturilor 1, 2 și 3 ale drumului de mare viteză Filiași – Lugoj.

Ofertantul desemnat câștigător în cadrul celor 3 proceduri de achiziție publică este Asocierea IRIMAT CONS SRL (lider de asociere) – STUDIO CORONA SRL CIVIL ENGINEERING – INFRANOVA SOLUTII TEHNICE IN CONSTRUCTII SRL.

Lotul 1 (Filiași-Drobeta Turnu Severin) va avea o lungime de aproximativ 70 de km, cu preţul estimat de 19.912.613,44 Lei fără TVA Lotul 2 ( Drobeta Turnu Severin – Domașnea) va avea o lungime de aproximativ 65 de km cu preţul estimat de 32.850.683,62 Lei fără TVA. Lotul 3 (Domașnea-Caransebeș) va avea o lungime de aproximativ 45 de km cu preţul estimat de 17.908.135,44 Lei fără TVA.

Durata Contractelor aferente studiilor de fezabilitate este Filiași – Drobeta Turnu Severin (20 de luni din care 18 luni pentru realizare Studiului de Fezabilitate); Drobeta Turnu Severin – Domașnea (28 de luni din care 26 de luni pentru realizare Studiului de Fezabilitate); Domașnea – Caransebeș (24 de luni din care 22 de luni pentru realizare Studiului de Fezabilitate). Lotul Caransebeș – Lugoj e încă în evaluare.

Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișul, lovit de un nou focar de pestă porcină africană. O a doua fermă a Smithfield, cu 42.000 de porcine, în pericol

Articolul următor

The Art of Real Estate – momentul T zero al unei lumi imobiliare mai bune

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share