Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maramureșul a avut cel mai spectaculos stand la Târgul de Turism al României

La Târgul de Turism al României (TTR) 2022, ediția de toamnă, am pregătit toate aceste elemente specifice județului.

“La Târgul de Turism al României (TTR) 2022, ediția de toamnă, am pregătit toate aceste elemente specifice județului nostru și le oferim vizitatorilor o parte din Maramureș la standul nostru de la Romexpo. M-am bucurat să văd o mulțime de oaspeți la standul județului Maramureș.

Au rămas impresionați de spectacolele oferite de artiștii Ansamblului Folcloric Național Transilvania, de demonstrațiile de olărit, sculptat și țesut, de bucatele tradiționale, de tribul dacic. Cu ajutorul ochelarilor de realitate virtuală, publicul interesat poate simula prezența fizică în locuri deosebite din Maramureș”, a relatat președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan.

Meșterii populari, atu al județului

În perioada 10-13 noiembrie, sute de participanți au fost așteptați la TTR, organizat la complexul Romexpo din București. Touroperatorii și agențiile de turism, sprijinite de CJ Maramureș, și-au prezentat ofertele tuturor celor care doresc să descopere frumusețile județului.

“Cu siguranță cei care și-au propus să viziteze Maramureșul vor fi încântați atât de peisaje, de traseele turistice montane, de preparatele culinare gătite cu mare drag de gazdele renumite pentru căldura cu care îi întâmpină pe turiști, cât și de meșterii populari”, susține vicepreședintele CJ Maramureș, Radu Trufan.

Sighetu Marmației, prezență în stand

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) Sighetu Marmației a participat alături de CJ Maramureș. Ediția de toamnă a TTR s-a desfășurat în pavilionul B1 al Romexpo. Târgul a reunit participanți din România, Bulgaria, Canada, Egipt, Israel, Japonia, Maldive, Palestina, Turcia.

În standul Maramureșului au fost prezenți reprezentanții centrelor de informare turistică din județ, touroperatori, unități de cazare și de agrement, animatori (dansatori și muzicanți), alături de meșteri artizani renumiți.

Expozanții din județ au prezentat potențialilor turiști ofertele pentru sărbătorile de Crăciun și Anul Nou, dar și cele ale stațiunilor pentru sporturile de iarnă. “Ne-am întâmpinat vizitatorii la stand cu produse culinare tradiționale și le prezentăm obiceiurile și tradițiile strămoșești, specifice sărbătorilor de iarnă din satele maramureșene”, conform CNIPT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
36 de cadre medicale de la Spitalul Județean de Urgență Zalău (SJUZ) participă la programul de training Suport Vital Avansat (SVA)

TenarisSilcotub finanțează un program de prim-ajutor la Zalău

Articolul următor
Wizz Air a solicitat aprobarea pentru a opera zboruri comerciale regulate de pe trei aeroporturi românești către trei destinații din Turcia

Wizz va lansa prima cursă de Izmir de la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share