Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz va lansa prima cursă de Izmir de la Cluj

Wizz Air a solicitat aprobarea pentru a opera zboruri comerciale regulate de pe trei aeroporturi românești către trei destinații din Turcia

Compania ungară low cost a programat șapte rute din București, Cluj-Napoca și Iași spre Turcia.

Wizz Air a solicitat aprobarea pentru a opera zboruri comerciale regulate de pe trei aeroporturi românești către trei destinații din Turcia, potrivit Boarding Pass. Compania ar urma să intre pe piața zborurilor comerciale regulate dintre România și Turcia.

Wizz a solicitat aprobările necesare pentru a lansa în primăvara anului 2023 șapte rute aeriene de pe trei aeroporturi românești către trei aerogări din Turcia. De la Cluj sunt programate curse către Izmir (două pe săptămână); Istanbul (patru pe săptămână).

Zborurile dintre cele două țări ar urma să fie operate cu avioane Airbus. Orarul zborurilor va fi stabilit de compania aeriană după ce solicitarea sa va fi aprobată, lucru care ar urma să se întâmple în această lună. În 2021 Wizz Air a solicitat aprobările necesare pentru a zbura din București, Cluj-Napoca și Iași spre Antalya.

Cererea pentru a opera șase zboruri spre săptămână între cele trei aeroporturi românești și Antalya a fost aprobată, însă Wizz nu le-a mai lansat. Turkish Airlines mai zboară regulat din Cluj și Constanța spre Istanbul. Cluj – Izmir nu este deservită acum de nicio companie aeriană.

Aerogara clujeană contabilizează 45 de destinații regulate către 20 de țări din Europa și Orientul Mijlociu, dar și zboruri charter spre destinații turistice ale sezonului estival. Printre companiile care efectuează curse regulate se numără Wizz Air, Tarom, Lufthansa, Ryanair, Turkish Airlines, LOT, HiSky, Air Connect.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
La Târgul de Turism al României (TTR) 2022, ediția de toamnă, am pregătit toate aceste elemente specifice județului.

Maramureșul a avut cel mai spectaculos stand la Târgul de Turism al României

Articolul următor
Naționala României, aflată într-un cantonament de pregătire centralizată la Baia Mare, a planificat unul dintre antrenamente în sala sporturilor din comuna Fărcașa, la invitația autorităților locale.

Naționala de handbal tineret, în vizită la fabrica Artisan Elite

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share