Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Naționala de handbal tineret, în vizită la fabrica Artisan Elite

Naționala României, aflată într-un cantonament de pregătire centralizată la Baia Mare, a planificat unul dintre antrenamente în sala sporturilor din comuna Fărcașa, la invitația autorităților locale.

Celebrele handbaliste Luminița Huțupan Dinu și Valentina Ardean Elisei, alături de echipa națională de tineret a României au vizitat unitatea de producție din județul Maramureș.

Naționala României, aflată într-un cantonament de pregătire centralizată la Baia Mare, a planificat unul dintre antrenamente în sala sporturilor din comuna Fărcașa, la invitația autorităților locale.

Tinerele sportive, însoțite de antrenorul principal Simona Maior Pașca și de fostele handbaliste Luminița Huțupan Dinu – desemnată de către Federația Internațională de Handbal drept cel mai bun portar din toate timpurile (antrenor secund) și de Valentina Ardean Elisei – una dintre cele mai bune extreme stânga din lume (preparator fizic) au făcut un popas la fabrica de sucuri naturale The Artisan, din Sârbi.

La sala de sport din Fărcașa, au fost așteptate de antrenorii Sebastian Albu și Mircea Rogoz, alături de echipele școlii locale de handbal. Huțupan i-a invitat pe copii să se antreneze cu lotul național. La Artisan, handbalistele au fost întâmpinate de administratorul firmei, Alin Stegeran, care le-au servit cu băuturile răcoritoare produse aici. La plecare, fiecare a primit câte o sticlă dintr-un nou produs al firmei.

A doua afacere de familie, după Hagero

Sucurile The Artisan nu conțin conservanți, coloranți sau aditivi sintetici. Business-ul Hagero, companie de transport cu afaceri anuale de 61 de milioane de lei anul trecut, a fost preluat de Alin Stegerean în 2002. Artisan Elite a fost următoarea afacere a familiei Stegeran.

Prima sticlă de suc a fost produsă în 2012, folosind tehnologie germană și fructe românești. De atunci, capacitatea de producție și afacerea au crescut constant, The Artisan devenind o marcă premium.

“Alegem fructe și legume ecologice, de cea mai bună calitate, fără stropiri şi alte tratamente împotriva dăunătorilor, care sunt culese și selectate manual. Le transportăm cu grijă, în lădițe, le selectăm și le spălăm cu mâna, pentru a fi mai apoi mărunțite şi presate uşor. Sucul rezultat se transferă în bazine de inox, unde are loc o pasteurizare uşoară, care permite păstrarea calităţii nutritive și a vitaminelor.

Întreaga producție este îmbuteliată în recipiente elegante, din sticlă, de cea mai bună calitate, pentru a păstra cât mai bine savoarea naturală a fructelor. Apoi, produsele The Artisan sunt depozitate într-un loc special amenajat, cu temperatură controlată, ferit de razele solare, de unde aşteaptă să fie livrate”, a explicat Alin Stegeran.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Wizz Air a solicitat aprobarea pentru a opera zboruri comerciale regulate de pe trei aeroporturi românești către trei destinații din Turcia

Wizz va lansa prima cursă de Izmir de la Cluj

Articolul următor
Proiectul SCALE a obținut o finanțare nerambursabilă de 100.000 EUR prin proiectul DIH4AI, finanțat de Comisia Europeană prin programul Orizont Europa.

Holisun și TDIH dezvoltă un chatbot pentru comunicarea digitală între primării și cetățeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share