Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se modernizează rețelele de distribuție a energiei electrice în mai multe localități arădene

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat certificatul de urbanism pentru modernizarea rețelelor de distribuție a energiei electrice în orașul Sebiș (cu localitățile arondate Prunișor, Donceni, Sălăjeni) și în comunele Bârsa (cu localitățile arondate Aldești, Hodiș, Voivodeni) și Buteni.

E-Distribuție Banat dorește să înlocuiască unele porțiuni de rețea, modernizarea unor branșamente de tip vechi, consolidarea stâlpilor și, după gradul de degradare, înlocuirea unor stâlpi. De asemenea, se construiește și un PT nou pentru injecție de putere în Bârsa și Sebiș.

Apreciez faptul că se modernizează rețelele de energie electrică din județ, mai ales că uneori apar probleme cu întreruperea curentului. De asemenea, este foarte important să se suplimenteze alimentarea cu energie electrică, pentru a oferi investitorilor condiții optime”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Certificatul de urbanism este necesar pentru întocmirea Documentației Tehnice, în vederea obținerii Autorizației de Construire.

 

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transilvania Business organizează, la Sibiu, Conferința „Industria energiei. Energia industriei. Energia investițiilor”

Articolul următor

Unlock the potential of contaminated sites with ‘LockedIn®’ soil stabilization

Citește și:
Citeste mai mult

Clujul găzduiește Aviation-Event 2023

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAC) a oferit un preambul al conferinţei internaţionale de aviaţie. Au fost prezenți…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share