Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum să aplici pentru un împrumut online la Credit7 pentru ca acesta să fie aprobat

În timpul sezonului rece, toți consumatorii suportă costuri mai mari. Ar putea fi vorba de haine și încălțăminte călduroase, încălzitoare, termostate, cazane pe gaz pentru a economisi mai multe resurse etc. Majoritatea acestor cheltuieli sunt planificate, dar intervalele lor de timp nu coincid întotdeauna. Cel mai adesea, vremea rece vine pe neașteptate, ca zăpada pe cap, în sensul literal al cuvântului.

În astfel de momente, este important să știți unde puteți apela pentru a găsi rapid bani pentru cheltuieli urgente. Un astfel de asistent financiar poate fi o organizație de microfinanțare care emite împrumuturi rapide. Un bun exemplu al unei astfel de companii este Credit7. Din 2017, oferă credite online în Chișinău în condiții transparente și favorabile, cu un sistem plăcut de loialitate pentru clienții fideli și oferte favorabile pentru clienții noi.
Pe lângă alte avantaje, Credit7 emite credite online. Aceasta este una dintre cele mai convenabile modalități de a obține bani rapid și fiabil.

Pentru a solicita un credit online de la Credit7, veți avea nevoie de:

  • Credit doar cu buletinul cetățeanului Republicii Moldova;
  • Vârsta peste 18 ani;
  • Număr de telefon activ;
  • Un gadget cu acces la Internet.

Cum să solicitați un credit online

Pentru a solicita un credit bun de la Credit7, trebuie să accesați site-ul companiei, acolo veți găsi un calculator de împrumut. Compania emite până la 7000 de lei pentru o perioadă de 25 de zile. Această sumă ar trebui să fie suficientă pentru a plăti nevoile urgente și pentru a rezolva probleme. Selectați suma de care aveți nevoie și termenul de împrumut. Acum trebuie să determinați metoda de primire – cu cardul sau în numerar. După aceea, lăsați datele dvs. personale și trimiteți cererea. După apel de la specialistul cu verificarea datelor introduse, veți primi un SMS în termen de 7 minute cu o decizie și un cod pentru semnarea online a contractului.

Și asta este tot ce trebuie să faceți în cadrul procesului de creditare online. Rămâne doar să primiți bani pe card sau în numerar, în funcție de metoda aleasă.

Cum să creșteți șansele ca cererea să fie aprobată:

  1. Aveți un istoric de credit pozitiv. Pentru a fi corect, să spunem că nu este atât de ușor să vă îmbunătățiți istoricul de credit. Trebuie menținut întotdeauna la un nivel bun. Plata la timp a împrumuturilor, calitatea de fidejusor doar pentru persoanele de încredere și plata responsabilă a facturilor comunale vor contribui semnificativ la îmbunătățirea istoricului de credit.
  2. Aveți un venit dovedit. Dacă lucrați oficial și vă plătiți taxele în mod corect, nu ar trebui să existe nicio problemă. În caz contrar, încercați, pentru viitor, să alegeți un loc de muncă unde sunteți aranjat oficial și să declarați restul veniturilor, dacă există.
  3. Introduceți cu atenție datele dumneavoastră personale. Cea mai mică greșeală poate fi recunoscută de sistemul de analiză ca fiind o încercare de fraudă și vă poate adăuga în lista potențialilor escroci. Aveți grijă când completați chestionarul.
  4. Nu trimiteți mai multe cereri la diferite organizații de credit în același timp. Sistemul de analiză detectează, de asemenea, acest lucru ca o acțiune suspectă și poate refuza doar din acest motiv.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parc fotovoltaic la Holcim Aleșd

Articolul următor

Spitalul din Nucet, dotat cu echipamente, utilaje și consumabile din fonduri UE

Citește și:
Un nou centru comercial în județul Mureș
Citeste mai mult

Un nou centru comercial în județul Mureș

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Mureș anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform prevederilor Hotărârii Guvernului…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share