Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SPEEDWELL a semnat un contract de închiriere cu Automotive Albaca, pentru depozitul SPACEPLUS

SPEEDWELL, dezvoltatorul imobiliar, anunță semnarea unui nou contract de închiriere cu Automotive Albaca pentru SPACEPLUS, proiectul industrial amplasat în nord-vestul Bucureștiului. Automotive Albaca a închiriat o suprafață totală de 1.200 mp pentru o perioadă de 3 ani.

 

SPACEPLUS, primul proiect industrial dezvoltat de SPEEDWELL este un concept nou pe piața din România. Produsul se adresează nevoilor IMM-urilor în căutare de unități de depozitare standardizate, de înaltă calitate, pentru depozitare industrială și logistică. Unitățile sunt disponibile pentru închiriere și oferă flexibilitate în configurare și servicii suplimentare.

Compania Automotive Albaca activează în producție și carosare de autobuze și microbuze. Închirierea de spații de depozitare și producție la SPACEPLUS reprezintă o etapă a procesului de extindere a companiei Automotive Albaca dinspre nord-estul României către București. Compania lucrează exclusiv pe platforma Mercedes, astfel, o mare parte din producția lor este destinată exportului.

SPACEPLUS pune la dispoziția IMM-urilor un total de 10.000 mp de spații de depozitare, cu suprafețe cuprinse între 400 și 600 mp și o înălțime liberă de 6 m. Modularitatea construcției oferă chiriașilor posibilitatea de a închiria și alătura mai multe unități pentru a ajunge la o suprafață pe mărimea nevoilor acestora. Toate unitățile dispun de sprinklere, iar serviciile suplimentare includ sisteme de încălzire cu termostat reglabil individual, în fiecare spațiu, instalate în toate unitățile, precum și amenajarea de spații de birouri personalizate pentru fiecare chiriaș.

Depozitul este situat în nord-vestul Bucureștiului, aproape de ieșirea spre autostrada A1, și oferă acces direct către șoseaua de centură și centrul orașului.

“Prin intermediul SPACEPLUS, oferim un grad ridicat de personalizare pentru unitățile închiriabile. Semnarea contractului cu Automotive Albaca și crearea unui spațiu care să răspundă cerințelor acestora de producție, demonstrează nivelul ridicat de adaptabilitate al proiectului. În urma unui răspuns pozitiv din partea pieței, ne propunem extindem acest concept și să dezvoltam mai multe locații în București și restul tării.”, a declarat Jan Demeyere, Arhitect și CO-Fondator SPEEDWELL.

 

Lucrările de construcție pentru SPACEPLUS faza 1 au fost finalizate în august 2022, după demararea în noiembrie 2021.

În urma livrării, proiectul SPACEPLUS a fost primit cu entuziasm, iar potențialii clienți se arată interesați de acest concept nou.

Astfel, SPEEDWELL își propune să transforme SPACEPLUS într-un brand la nivel național, prin dezvoltarea de locații noi în principalele orașe și hub-urile de afaceri din România.

“Colaborarea cu SPEEDWELL a fost la superlativ. De fiecare dată am avut parte de înțelegere și am găsit împreună cea mai bună soluție pentru nevoile companiei noastre. Mă bucur să folosesc avem SPEEDWELL departea noastră pentru lansarea Automotive Albaca în zona de sud a țării, după aproximativ 16 ani de funcționare în zona de nord.”, a declarat Radu Cozlovschi, Proprietar Automotive Albaca.

SPEEDWELL are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând RECORD PARK în Cluj-Napoca, THE IVY, TRIAMA Residence, MIRO și SPACEPLUS în București, PALTIM în Timișoara și RIVERSIDE CITY în Râmnicu-Vâlcea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

#BuildingLinksForCommunity - provocare pentru a descoperi clădirile care unesc comunități și contribuie la un viitor mai curat

Articolul următor
Barajul Runcu și noul pod peste Tisa, obiective strategice de investiții pentru Maramureș, s-au aflat pe agenda vizitei de lucru a premierului Nicolae Ciucă în județ.

Finalizarea lucrărilor la Baraju Runcu costă 60 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share