Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Signify a inaugurat un laborator de iluminat la Universitatea Tehnică

Compania Signify - fosta Philips Lighting a contribuit la dotarea noului obiectiv de la Facultatea de Inginerie și Instalații, de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (FII-UTCN)

Compania Signify – fosta Philips Lighting a contribuit la dotarea noului obiectiv de la Facultatea de Inginerie și Instalații, de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (FII-UTCN).

“Este o continuare a unei tradiții, primul pas a fost făcut cu Philips – care acum se numește Signify – și care acum este, în sfârșit, adus la zi. E o muncă de doi ani pentru a realiza un spațiu care conține și sisteme de control.

Este un loc în care studenții pot să experimenteze soluții de iluminat pentru birouri, săli de clasă, magazine sau, industrie, dar pot să vadă și felul în care pot să lucreze cu iluminatul”, a spus Dorin Beu, conferențiar universitar la FII.

     

“Suntem foarte bucuroși că am reușit să contribuim și noi cu echipamente către tineri care vor ajunge la un moment dat ingineri, pe care să îi și angajăm, printre altele. Prin acest laborator vrem să fim cât mai aproape de ei, să înțeleagă ce înseamnă tehnologia, să poată familiariza cu ea și să vadă ce poate fi promovat ca tehnologie de viitor”, susține Răzvan Copoiu, director general al Signify România.

Noul laborator de aplicații în iluminat inaugurat acum reprezintă o colaborare începută în urmă cu aproape doi ani între FII și Signify România, cunoscută anterior ca Philips Lighting.

Laboratorul situat la parterul clădirii anexe a FII, de pe Bd. 21 Decembrie, este utilizat, începând cu acest an universitar, pentru cursurile şi aplicaţiile noului masterat în limba engleză instalații pentru orașe regenerative.

Total
13
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

 ADR Centru a lansat oficial programul ”Regiunea Centru” 2021-2027

Articolul următor

Primii 150 de funcționari publici au absolvit cursul de expert în dezvoltare durabilă

Citește și:
Citeste mai mult

Un nou pasaj subteran în Oradea

Un pasaj subteran în intersecția T. Vladimirescu – Oneștilor va facilita ieșirea din oraș spre autostradă. Consiliul Local…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
13
Share