Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tenaris a lansat programul Roberto Rocca pentru liceeni

Mai mulți tineri au fost angrenați în proiectul Roberto Rocca destinat acestora demarat de compania metalurgică.

Mai mulți tineri au fost angrenați în proiectul Roberto Rocca destinat acestora demarat de compania metalurgică.

“Am lansat programul tehnic Roberto Rocca pentru liceeni, o experiență de educație nonformală nouă și special creată pentru viitorii tehnicieni și ingineri. 25 de elevi cu specializări tehnice au vizitat fabrica TenarisSilcotub. Au luat parte la deschiderea evenimentului, fiind impresionați de informațiile primite din partea colegilor noștri.

Le împărtășim emoția și curiozitatea în această nouă călătorie. Se vor familiariza cu concepte de bază de sănătate, securitate în muncă și protecția mediului și vor descoperi științele din perspectivă aplicată”, au relatat reprezentanții companiei.

Cursuri în serie în acest an

În acest an, TenarisSilcotub a organizat și un program de training, Suport Vital Avansat, în parteneriat cu Consiliul Județean Sălaj, care include un curs intensiv de formare în domeniul tehnicilor avansate de resuscitare.

De asemenea, producătorul de țevi a finanțat și un proiect de creare a unei structuri educative: lansarea laboratorului The Space of the Future, în cadrul unei grădinițe din Zalău, parte din programul “Școală după școală – bune practici pentru comunitate”. În sezonul cald, producătorul a inițiat prima sesiune a Școlii de Vară, în parteneriat cu Fundația Noi Orizonturi.

TenarisSilcotub este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici, utilizate în industriile energiei, mecanică și auto. În România, grupul Tenaris are unități de producție la Zalău, Călărași, Câmpina, cu 1.700 de angajați.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tezaur folcloric din colecția Muzeului Țăranului Român, expus temporar într-un Infinity Room la Art Safari

Articolul următor

Fragedo este „Cea mai de încredere marcă de carne”, fiind în topul încrederii acordate de părinți

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share