Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Armin van Buuren revine la Cluj

Armin van Buuren revine la festivalul său de suflet, așa cum a declarat în nenumărate rânduri, iar relația care s-a creat între el și publicul Untold este unică.

Unul dintre cei mai iubiți artiști  din line-up-ul Untold se întoarce pe scena principală a festivalului, în 2023.

Armin van Buuren revine la festivalul său de suflet, așa cum a declarat în nenumărate rânduri, iar relația care s-a creat între el și publicul Untold este unică. Olandezul a fost prezent în line-up-ul festivalului încă de la prima ediție, din 2015.

Van Buuren s-a aflat, pentru 21 de ani la rând, în lista primilor cinci DJ ai lumii si a reușit ca la fiecare apariție live pe Cluj-Arena să construiască o relație specială cu fanii festivalului Untold. Este artistul care a scris cel mai frumos capitol din povestea Untold.

La ediția aniversară din 2019, artistul a pregătit pentru fanii festivalului un show istoric de șapte ore și jumătate, în exclusivitate pentru Untold, care a debutat cu Imnul României, ,,Deșteaptă-te Române”. Van Buuren i-a avut ca invitați speciali pe membrii Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

Avocatul muzician

A intrat în industria muzicală cu o diplomă în avocatură. Acum este cel mai bine cotat DJ trance în clasamentul oficial DJ Mag Top 100. Are o carieră impresionantă, de 21 de ani headliner la cele mai mari festivaluri din lume. A fost nominalizat la premiile Grammy la categoria ,,Cea mai bună piesă dance”, are 12 trofee DJ Awards, 27 premii International Dance Music Awards, un show radio (A State Of Trance) cu 45 de milioane de ascultători săptămânal.

Van Buuren a fost votat de cinci ori DJ-ul numărul 1 al lumii, a lansat piese care au ajuns pe primul loc în diverse clasamente mondiale, are propriul MasterClass și este implicat în acțiuni de protecție a mediului. În decembrie 2019 a fost numit Ambasador Global al organizației WWF, în cadrul campaniei #BeatPlastic.

El a fost recompensat cu ,,Buma Cultuur Pop Award”, unul dintre cele mai prestigioase premii acordate în Olanda. Este și personajul unei cărți, ,,Armin Only”, lansată în 2009 și scrisă de Coen Bom. Pentru 10.000 de fani ai festivalului, înregistrați pe untold.com, călătoria spre Untold 2023 va începe în 28 noiembrie, cu a doua etapă de vânzări. Festivalul va avea loc între 3 și 6 august 2023, în Cluj-Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Festival de joacă, carte și arte, la Sinagoga Sion Oradea

Articolul următor
Workshop-ul Space Systems Engineering a fost organizat de către Clusterul SpaceTech, format din mai multe entităţi care se ocupă cu activităţi spaţiale.

Clusterul SpaceTech s-a reunit la Universitatea Tehnică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share