Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clusterul SpaceTech s-a reunit la Universitatea Tehnică

Workshop-ul Space Systems Engineering a fost organizat de către Clusterul SpaceTech, format din mai multe entităţi care se ocupă cu activităţi spaţiale.

Astronautul Dumitru Prunariu a fost invitatul de onoare al unui workshop de specialitate organizat la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Workshop-ul Space Systems Engineering a fost organizat de către Clusterul SpaceTech, format din mai multe entităţi care se ocupă cu activităţi spaţiale. Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca este membru fondator și deține președinția clusterului din acest an.

La evenimentul organizat de SpaceTech cu participare internă și internațională au fost prezentate mai multe intervenții de înaltă ținută științifică. Dintre participanți au fost prezenți conf. dr. fizician Flaviu Turcu – directorul Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice și Moleculare, prof. dr. ing. Tudor Palade – din partea UTCN.

De asemenea au susținut alocuțiuni inginerul Ovidiu Rațiu – general manager CDS Wireless, Nikolaos Panagiotopoulos – reprezentant al European Space Agency, Axel Mueller – reprezentant al OHB SE (Germania). Invitat special al workshop-ului a fost astronautul Dumitru-Dorin Prunariu, membru de onoare al SpaceTech.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Armin van Buuren revine la festivalul său de suflet, așa cum a declarat în nenumărate rânduri, iar relația care s-a creat între el și publicul Untold este unică.

Armin van Buuren revine la Cluj

Articolul următor
Strategia AROBS Cluj vizează crearea unui grup care să reunească antreprenorii talentați în IT&C din țară, extinderea programului de alocare de acțiuni către angajați (SOP), dar și transformarea lor în investitori la bursă.

AROBS devine grup de companii antreprenoriale locale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share