Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festival de joacă, carte și arte, la Sinagoga Sion Oradea

Heritage – Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din Bihor, în parteneriat cu Happy Color România, desfășoară Evenimentul Caravana cu jocuri – Festival de joacă, carte și arte, dedicat copiilor.

Evenimentul se desfășoară până duminică, 27 noiembrie, la Sinagoga Sion și are ca tematică joaca, lectura, socializarea, prietenia și distracția. Imaginația, creativitatea și curiozitatea se vor reflecta în jocuri educative, jocuri de stimulare a memoriei și a creativității, cărți de citit și de cumpărat, teatru pentru copii, personaje de poveste, ateliere de creație. Toate acestea se reunesc într-un festival al familiei, prieteniei și socializării, la care accesul publicului este gratuit.

Proiectul Sinagoga Ludică

Festivalul a luat naștere în cadrul proiectului Sinagoga Ludică, pentru a le oferi copiilor un spațiu de explorare în zilele friguroase de noiembrie. Caravana cu Jocuri merge acolo unde este nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, lectura, artele, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar, în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber.

Proiectul este dezvoltat de Happy Color România, împreună cu partenerii săi și are ca scop promovarea educației prin joacă și facilitarea accesului la cât mai multe activități culturale interesante pentru toate vârstele. Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentaţi și voluntari – tineri talentaţi, pasionaţi de lectură, jocuri educative şi de societate. Sâmbătă, 26 noiembrie, festivalul se va desfășura între orele 10.00-20.00, iar duminică, 27 noiembrie, între orele 10.00-19.00.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiectul restaurării Casei Darvas – La Roche, premiat la Gala „România modernizată cu fonduri europene”

Articolul următor
Armin van Buuren revine la festivalul său de suflet, așa cum a declarat în nenumărate rânduri, iar relația care s-a creat între el și publicul Untold este unică.

Armin van Buuren revine la Cluj

Citește și:
Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).
Citeste mai mult

AROBS și-a adus director de la Noriel

Multinaționala de software cu sediu la Cluj a decis să își consolideze departamentul financiar în condițiile numeroaselor sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
3
Share