Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sărbătoare la Federația Patronilor Bihor

Vineri, 25 noiembrie 2022, spre orele serii, Federația Patronilor Bihor (FPB), prima organizație patronală din județul Bihor, a marcat 31 de ani de la înființare.

Manifestarea a avut loc în Centrul de Afaceri din Cetatea Oradea, centru înființat de FPB printr-un proiect transfrontalier.

Evenimentul s-a bucurat de prezența a circa 50 de membrii mai vechi sau mai noi ai FPB, care unii s-au văzut și s-au cunoscut, poate, pentru prima dată.

Deschiderea evenimentului a fost făcută de către primvicepreședintele FPB, Vasile Fonoage, (președintele Vlad Deac fiind absent din motive de sănătate).

Ne-am gândit să sărbătorim azi 31 de ani de la înființarea FPB pentru că la 30 de ani nu ne-am putut aduna din cauza pandemiei”, a precizat Vasile Fonoage, în cuvântul său de deschidere.

Cei prezenți au vizionat apoi două scurte filmulețe, unul cu activitatea federației de la înființare până în 2021 și celălalt cu activitatea din ultimii doi ani.

La eveniment a participat și Ioan Lucian, fost președinte al FPB timp de mai bine de 20 de ani și unul dintre membrii fondatori ai acesteia, actual președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR).

Ioan Lucian i-a înmânat lui Vasile Fonoage volumul „Un nume pentru România”

Mă uit în sală și cred că mulți dintre voi nici nu erați născuți când s-a înființat FPB sau poate că atunci ați făcut primii pași. Noi atunci am făcut primii pași în ceea ce înseamnă mișcarea patronală în România. Pentru că mișcarea patronală din România s-a născut în Bihor. Aici s-a născut prima organizație patronală județeană din România, iar apoi, împreună cu alte trei organizații, am pus bazele UNPR”, a declarat Ioan Lucian.

Ioan Lucian a înmânat primvicepreședintelui Vasile Fonoage un exemplar din volumul „Un nume pentru România”, pe care UNPR îl scoate odată la 10 ani.

Cei prezenți s-au prezentat apoi fiecare, manifestarea continuând cu o seară de socializare lângă un pahar cu vin sau o cupă de șampanie.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Județele Cluj și Sibiu au alocat procente mai mici din bugetele lor, anul trecut, la capitolul locuințe, servicii și dezvoltare publică (LSDP), conform acestui studiu.

Cum se locuiește în România. Sibiul și Clujul au redus turația în 2021

Articolul următor

Proiectul restaurării Casei Darvas – La Roche, premiat la Gala „România modernizată cu fonduri europene”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share