Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aramis, cel mai mare exportator autohton al României

Producătorul de mobilă din județul Maramureș a obținut un premiu important la Gala Topul Național al Firmelor (TNF).

“Mi-a făcut o deosebită plăcere să particip la Gala TNF și sunt mândru că cel mai mare angajator din județul Maramureș, firma Aramis Invest, a câștigat premiul “Excelența în afaceri”. Premiul a fost înmânat de către Alina Gorghiu, președintele Senatului României, Nataliei Iacob, reprezentant al Aramis Invest.

Vreau să felicit Aramis pentru acest premiu, pe care îl merită din plin, fiind compania cu capital privat românesc care a întregistrat în anul 2021 cel mai mare volum la export. În cadrul vizitei de lucru pe care am făcut-o zilele trecute la Aramis, împreună cu premierul Nicolae Ciucă și cu delegația guvernamentală, am discutat despre planurile de dezvoltare ale celui mai mare angajator din județul Maramureș.

Avem nevoie de astfel de firme în Maramureș și România, pentru a putea susține mediul de afaceri și pentru a dezvolta economia țării”, consideră senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș.

Grupul Aramis este cel mai mare producător de mobilă din România. Compania și-a extins, din 2009, gama de produse către spumă poliuretanică flexibilă, saltele și perne. Societatea din Baia Mare fabrică în special pentru IKEA, fiind cel mai mare furnizor de mobilă local pentru concernul suedez. Societatea era controlată de antreprenorii Vladimir Iacob (60%) şi Marius Șelescu (40%).

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Casa Tradițională – Ediția a - III - a

Articolul următor
Întâlnirea de lucru pe care am avut-o cu reprezentanții companiei Knauf a fost marcată de vești bune.

Investiția Knauf de la Cluj intră în linie dreaptă

Citește și:
Citeste mai mult

Încă un pasaj subteran la Oradea

Se pregătesc planurile pentru Pasajul Decebal. Strada T. Vladimirescu spre centură va avea patru benzi. Se fac primii…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share