Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bază sportivă și creșă nouă construite prin Compania Națională de Investiții la Carei

Compania Națională de Investiții (CNI) va finanța lucrările la o bază sportivă și o creșă în Carei. Ambele vor fi amplasate pe strada Tireamului.

Primarul Careiului, Eugen Kovacs, s-a întâlnit la sediul Ministerului Dezvoltării cu ministrul Cseke Attila, cu care a discutat despre investițiile finanțate de minister aflate în derulare în Carei, dar și despre altele de perspectivă.

De asemenea, Eugen Kovacs s-a întâlnit și cu directorul CNI, Manuela Pătrășcoiu.

Doamna director Pătrășcoiu a anunțat că lucrările la două investiții finanțate de Compania Națională de Investiții în Carei vor fi demarate în primăvară. A fost lansată procedura de achiziție pentru construcția bazei sportive de pe strada Tireamului, în valoarea de 10,5 milioane lei, fiind înregistrate nouă oferte. De asemenea, a fost lansată procedura de achiziție pentru construcția viitoarei creșe de pe strada Tireamului, o investiție în valoare de 12,25 milioane lei. După atribuire, lucrările de construcție vor fi demarate primăvara viitoare”, a declarat primarul Eugen Kovacs.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Internațional Timișoara are Serviciu de prim ajutor, dotat cu defibrilatoare pentru intervenție rapidă

Articolul următor

Lucia Niculae este noul business development director al Pedro Construct

Citește și:
Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).
Citeste mai mult

AROBS și-a adus director de la Noriel

Multinaționala de software cu sediu la Cluj a decis să își consolideze departamentul financiar în condițiile numeroaselor sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share