Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lucia Niculae este noul business development director al Pedro Construct

Pedro Construct, una dintre cele mai mari companii de construcții din România, controlată de omul de afaceri Petre Niculae, anunță integrarea Luciei Niculae în echipa de management a companiei, în funcția de Business Development Director.

Lucia Niculae, 37 ani, a început să investească în 2018 în domeniul real estate, prin achiziții de imobile și gestionarea propriului portofoliu de proprietăți, iar de anul acesta este implicată în dezvoltarea unui nou ansamblu rezidențial Jolie Village din nordul Capitalei, împreună cu tatăl său – Petre Niculae și asociatul acestuia, Florin Ababe.

Jolie Village este primul proiect rezidențial dezvoltat în această asociere dintre oamenii de afaceri, Petre Niculae și Florin Ababe și pe care Lucia Niculae îl va gestiona din această nouă funcție de Business Development Director, împreună cu Florin Ababe.

 “Mă bucur să mă implic în compania Pedro Construct, pe care tatăl meu a construit-o cu mare dedicare în acești aproape 30 de ani. Din acest nou rol pe care îl am, sunt convinsă că voi învăța foarte multe lucruri în această antrenantă industrie. Am avut mereu o atracție pentru acest domeniu al dezvoltărilor imonbiliare, tatăl meu construind mii de locuințe în acești ani de activitate și cred că este momentul potrivit pentru a consolida și mai mult echipa și a-i acorda suportul pe care-l merită pe deplin”, spune Lucia Niculae, Business Development Director, Pedro Construct.

Lucia Niculae a absolvit Facultatea de Marketing și Management în cadrul Universității Româno-Americană și este antreprenor încă din anul 2008. Lucia gestionează și două  saloane de înfrumusețare pe care le deține în prezent în București, GreenDaySpa fiind o afacere de familie. O a treia unitate urmează a fi deschisă, tot în Capitală, în cursul anului viitor. Pasionată de dezvoltare personală și profesională, Lucia a urmat mai multe cursuri de strategii în vânzări, negociere și comunicare, de leadership și cursuri de formare și dezvoltare psihologică aplicate în business.

“Sunt încântat să dezvolt echipa de management a companiei, prin alăturarea fiicei mele și cred cu tărie că vom duce compania la nivelul următor. Avem tot timpul nevoie de viziuni noi, iar experiența Luciei, dar și cea a asociatului meu Florin Ababe, consider că îmbină o rețetă potrivită pentru noile planuri de dezvoltare ale Pedro Construct”, spune Petre Niculae, fondatorul companiei de construcții.

Florin Ababe, 40 ani, este inginer de profesie și a intrat în antreprenoriat în anul 2007, în domenii precum intermediere financiară, telecomunicații și tranzacționarea metalelor prețioase, deținând de-a lungul acestor ani business-urile Lion Free Exchange, Credit Amanet, Intelligent Communication System, Swiss Gold, Swiss Diamond București, Swiss Gold Bulgaria, Hong Kong Premium Watches, EAU Beta Trade Solutions, Boutique Watches din Calea Dorobanți – București și Global Landmark Properties.

Pedro Construct, fondată în 1993, a construit de-a lungul celor aproape 30 de ani de activitate, sub managementul fondatorului Petre Niculae mai multe ansambluri rezidențiale din București: Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19th Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bază sportivă și creșă nouă construite prin Compania Națională de Investiții la Carei

Articolul următor

Șase clădiri publice din Oradea vor primi energie de la sisteme fotovoltaice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share