Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cinci județe din Transilvania și Banat, promovate în Marea Britanie

Putem spune cu mândrie că Maramureșul este un ținut minunat, vatră a tradițiilor, a oamenilor primitori, a peisajelor de poveste, a portului și folclorului popular, a preparatelor tradiționale cu un gust aparte, cum nu mai găsești în alt colț al lumii.
Producătorul britanic și-a expus activitatea și planurile referitoare la județul Maramureș | Foto: TedX

Județul Maramureș va fi parte a unei ample campanii de promovare, realizată de celebrul jurnalist britanic Charlie Ottley.

“Putem spune cu mândrie că Maramureșul este un ținut minunat, vatră a tradițiilor, a oamenilor primitori, a peisajelor de poveste, a portului și folclorului popular, a preparatelor tradiționale cu un gust aparte, cum nu mai găsești în alt colț al lumii.

Este cunoscut deja faptul că jurnalistul Charlie Ottley revine cu drag în județul nostru, iar în cei 10 ani de când a descoperit România, jurnalistul britanic a prezentat părți din Maramureșul nostru drag prin seriile de documentare „Wild Carpathia” și „Flavours of Romania”.

Materialele de promovare filmate anul acesta de Charlie Ottley vor fi difuzate pe postul de televiziune BBC, în perioada 24 noiembrie – 31 decembrie 2022. Alături de județul Maramureș, prin campania internațională vor mai fi promovate și alte destinații îndrăgite din țara noastră, și anume Brașov, Craiova, Oradea, Sibiu și Timiș”, a precizat președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.

Producție Netflix despre România

Ottley este și ambasador al rutei Via Transilvanica, traseu turistic pe care îl va descrie în “Flavours of Romania”. Este o producție Netflix care explorează România și o arată așa cum este: diversă, surprinzătoare și fermecătoare.

Ottley a filmat patru documentare și lucrează la alte trei producții de televiziune prin care vrea să arate lumii întregi ce tezaur de experiențe și locuri frumoase ascunde România.

Celebrul jurnalist este de peste 10 ani în România și a ales să se mute în Transilvania. Ottley a realizat seriile de documentare de succes „Wild Carpathia” şi „Flavours of Romania” care au pus ţara noastră pe harta turistică a lumii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rezerve în scădere la Banca Națională a României

Articolul următor

Acord de cooperare în domeniul energiei între România și Ungaria

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share