Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Daniel Emmerson preia conducerea Spark School

Spark School a anunțat că Daniel Emmerson a fost numit în funcția de director, de la 28 noiembrie. Emmerson a fost anterior director de educație globală la Școala Felsted din Marea Britanie,

Recent desemnată ca asociat unic al Transylvania College Cluj (TCC), Ruxandra Mercea a decis să își ia director din Marea Britanie.

Spark School a anunțat că Daniel Emmerson a fost numit în funcția de director, de la 28 noiembrie. Emmerson a fost anterior director de educație globală la Școala Felsted din Marea Britanie, începând cu martie 2014. El își va păstra rolul de trezorier și membru al Comitetului Executiv al Consiliului de Administrație al Școlii Felsted, unde era și responsabil pentru protecție și prim-ajutor pentru sănătate mintală.

“Spark School este un nou model educațional, iar expertiza lui Daniel ne va ajuta să construim și să oferim cea mai bună experiență pentru elevii noștri. Experiența în diverse țări din întreaga lume și angajamentul pe termen lung în ce privește educația globală îl fac persoana ideală pentru a conduce dezvoltarea Școlii Spark”, spune Mercea.

Liceu hibrid lansat în pandemie

“Am venit aici, la Spark School, pentru că eu cred cu adevărat că acesta este viitorul educației – o școală construită în întregime pe nevoile educaționale ale elevilor, complet adaptată la modul lor de învățare.

Sunt un mare fan al modelului educațional bazat pe patru piloni – academic, leadership, bunăstare și conștientizare globală – care îi ajută pe elevi să fie pregătiți pentru viața profesională și personală. Sunt o persoană angajată în ceea ce urmăresc – în cazul acesta oferirea de oportunități pentru tineri. Acest lucru rămâne în prim-planul agendei mele”, afirmă Emmerson.

Spark School este un liceu internațional hibrid, lansat de către TCC, care oferă un curriculum internațional Cambridge. Sistemul educațional, adaptat la nevoile și abilitățile elevilor și care se asigură că toți elevii își ating potențialul, indiferent unde și când are loc învățarea.

Asociat unic, din familie, la TCC

Oamenii de afaceri Simona și Dan Baciu au transferat proprietatea asupra TCC către fiica acestora. Familia fondatoare a predat integral proprietatea TCC și a fundației ce deține clădirile din campus către Ruxandra Mercea, care conducea școala ca director executiv.

Simona și Dan Baciu au decis să se retragă din conducerea TCC, alegând să se focuseze pe proiectele inițiate în ultimii ani, independent de școală. Fiica lor a preluat și rolul de administrator unic al școlii și fundației.

În contextul pandemiei, Mercea a fost inițiatoarea liceului hibrid Spark, pentru a răspunde nevoilor tinerilor de a avea acces la educație online de calitate, oriunde în lume. TCC este o școală centrată pe progresul academic al elevului, acreditată național și internațional, funcționând pe modelul Cambridge.

Oferta educațională a TCC acoperă de la creșă la liceu, oferind predare pe două linii de studiu acreditate, în engleză și în română. TCC găzduiește 700 de elevi și 100 de profesori de 30 naționalități, de pe șase continente.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Locuitorii din Cehu Silvaniei au blocat o investiție de 3 milioane de euro

Articolul următor
Aniversarea Lions Club Cluj-Napoca Transilvania, la 20 de ani de activitate în sprijinul comunității locale, a fost un eveniment pregătit cu minuțiozitate.

Lions Club Transilvania a făcut două decenii la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share