Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lions Club Transilvania a făcut două decenii la Cluj

Aniversarea Lions Club Cluj-Napoca Transilvania, la 20 de ani de activitate în sprijinul comunității locale, a fost un eveniment pregătit cu minuțiozitate.

Sărbătorirea a 20 de ani de la înființarea organizației clujene a avut loc la Hotelul Grand Italia.

“Aniversarea Lions Club Cluj-Napoca Transilvania, la 20 de ani de activitate în sprijinul comunității locale, a fost un eveniment pregătit cu minuțiozitate, elegantă și rafinament de către gazde. Radu Cristea a fost, așa cum ne-a obișnuit, un maestru de ceremonii versat, introducând cu măiestrie acțiunile din istoria clubului clujean cu ajutorul prietenilor Lions care au condus sau conduc proiectele.

Primirea a trei noi membri a marcat cel mai bine faptul că la 20 de ani clubul este activ și dinamic. Florian Dacin, Răzvan Rotta, Simina Fodor, Bogdan Florea, Ioan Așchilean, Aurel Creț, Marcel Clițan, Dorin Miere și alți membri Lions au evocat momente din istoria veche de 27 de ani a lionismului clujean.

Am remarcat prezența următorilor: Rodica Dacin, Mirela Grigorovici, Dan Constantinescu – președinte comisie medicală, Alexandru Grigorovici – președinte comisie onco-pediatrie, Liviu Lupea, Sigina Luca, Daniel Böjte și Remus Ciobanu”, a relatat Ciprian Josep, District Governor la Lions Clubs District 124 Romania.

Aniversarea Lions Club Cluj-Napoca Transilvania, la 20 de ani de activitate în sprijinul comunității locale, a fost un eveniment pregătit cu minuțiozitate.

Au trimis generatoare de curent în Ucraina

“Un bilanț deosebit al proiectelor realizate, o diversitate de nevoi rezolvate, numeroase persoane servite, numeroase ore de activitate dăruite comunității. Un exemplu și un model lionistic”, a subliniat Rodica Dacin.

Clubul Lions Transilvania a finalizat, recent, un proiect prin care opt instituții  ucrainene (grădinițe, școli generale, licee și o biserică) au primit din partea acestuia generatoare de energie electrică.

Echipamentele sunt menite să asigure funcționarea instituțiilor în timpul penelor de curent, frecvente și lungi, din această țară, dar și să asigure iluminarea și un minim de căldură în spațiile de la subsol unde copiii sunt duși pe timpul alarmelor aeriene.

   

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Spark School a anunțat că Daniel Emmerson a fost numit în funcția de director, de la 28 noiembrie. Emmerson a fost anterior director de educație globală la Școala Felsted din Marea Britanie,

Daniel Emmerson preia conducerea Spark School

Articolul următor

Bursa de Valori, inscripționată pe o monedă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share