Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șase unități de învățământ din Oradea reabilitate cu bani europeni prin PNRR

Au fost semnate contractele de finanțare pentru reabilitarea a șase unități de învățământ din Oradea, cu bani europeni. Valoarea proiectelor este de 10,5 milioane de euro, cu TVA inclus.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a semnat contractele de finanțare pentru proiectele care vizează reabilitarea și creșterea eficienței energetice la unități de învățământ din Oradea.

Școli reabilitate

Este vorba despre Liceul Teoretic „Aurel Lazăr”, Liceul Teoretic German „Friedrich Schiller” – sediul din Piața Cazărmii, Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu”, Școala Gimnazială „Octavian Goga” și un proiect care vizează Grădinița nr. 52 și Creșa nr. 3. Valoarea totală a celor cinci proiecte este de 10,5 milioane euro (TVA inclus).

Aceste proiecte au fost depuse de către Primăria Oradea prin Direcția de Management Proiecte cu Finanțare Internațională (DMPFI) și sunt finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 5 – Valul Renovării.

Lucrările care vor fi executate pentru creșterea eficienței energetice sunt reabilitarea termică a fațadelor, acoperișului și subsolului, înlocuirea tâmplăriei, intervenții la instalațiile termice și electrice pentru creșterea eficienței din punct de vedere energetic, precum și gestionarea inteligentă a energiei.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ANPC amână afișarea ingredientelor pe lista de meniuri până pe 15 martie 2023

Articolul următor

Compania Continental a prezentat tehnologia Ac2ated Sound. Locul difuzoarelor din autovehicule, luat de vibrații

Citește și:
Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).
Citeste mai mult

AROBS și-a adus director de la Noriel

Multinaționala de software cu sediu la Cluj a decis să își consolideze departamentul financiar în condițiile numeroaselor sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share