Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

5 tipuri de pariuri interesante la fotbal

Chiar daca pariurile sportive implica astazi probabil toate sporturile din lume, majoritatea pariorilor aleg sa parieze doar pe fotbal. Este sportul rege, ce beneficiaza de o foarte mare popularitate in vremurile actuale, asa ca acest lucru nu ar trebui sa ne mire prea mult.

In plus, sunt o multime de pariuri pe care poti alege sa le joci la fotbal, asa ca exista mereu ceva nou de incercat. Daca iti doresti sa incerci pariuri noi, dar nu ai vrea sa schimbi si sportul pe care pariezi, atunci afla ca ai ajuns la locul potrivit.

Incearca si tu aceste tipuri de pariuri interesante la fotbal si cu siguranta vei descoperi noi oportunitati interesante de a obtine profit mai des.

1. Pariurile pauza/final

Iti place sa te aventurezi in a miza pe pronosticuri curajoase? Cel mai probabil ca nu esti fan al pariurilor tip solist, iar asta deoarece acestea nu iti ofera cotele la care visezi. Prin urmare, ar trebui sa incerci un pariu mai curajos.

Pariul tip pauza/final este una dintre cele mai interesante oportunitati si nu putine sunt persoanele care au dat lovitura cu acest pariu. Daca ai o viziune clara asupra meciului pe care vrei sa pariezi si intuiesti care vor fi rezultatele celor doua reprize, atunci trebuie sa incerci acest pariu.

Poti miza ca gazdele vor conduce la pauza, dar in final castiga oaspetii. Poti, de asemenea, miza ca una dintre echipe castiga ambele reprize. La fel de bine poti alege ca va fi egal la pauza si egal la final, sau alte scenarii asemanatoare care sigur iti vor oferi cote excelente.

2. Pariurile tip combo

Majoritatea agentiilor au in oferta pariuri tip combo. Acestea sunt dedicate jucatorilor care prefera sa joace un singur pariu cu cota mare ce vizeaza mai multe evenimente din meci. Sa luam ca exemplu un meci de fotbal in care se intalnesc nationalele de fotbal ale Braziliei si Elvetiei.

Vei putea paria, de exemplu, ca meciul se termina egal, vor fi peste 2.5 goluri si peste 9.5 cornere. Cota pentru acest pariu va fi, in cazul nostru, de aproximativ 50.

Combo-urile difera de la o casa de pariuri la alta, iar daca agentia la care obisnuiesti tu sa plasezi pariuri sportive nu iti ofera posibilitatea de a juca un astfel de pariu, atunci ai putea incerca sa iti faci un cont nou Netbet.

3. Scor corect

Daca te poti lauda cu o intuitie foarte buna, trebuie sa incerci pariurile tip scor corect. Asa cum bine spune numele acestui tip de pariu, tot ce trebuie sa faci este sa alegi scorul final care crezi ca va fi inregistrat la evenimentul pe care il urmaresti.

Casele de pariuri iti vor oferi mai multe optiuni de scor pe care le poti alege asa ca nu trebuie decat sa dai frau liber inspiratiei si sa alegi optiunea pe care o consideri cea mai probabila.

4. Minutul in care se marcheaza

Daca esti de parere ca inspiratia este de partea ta si mai ales norocul, mai exista un pariu interesant la fotbal pe care trebuie sa il incerci. Este vorba despre minutul in care se va marca.

Casele de pariuri iti vor oferi cateva optiuni ce prezinta diferite intervale de timp din cele 90 de minute, asa ca va trebui sa o alegi pe aceea pe care o consideri probabila.

Crezi ca se va marca in debutul partidei, sau mai degraba spre finalul reprizei intai? Lasa inspiratia sa aleaga pentru tine iar daca si norocul va fi de partea ta, cel mai probabil ca miza va fi inmultita cu o cota excelenta care iti va asigura totodata si un profit frumos.

5. Jucatorul care marcheaza

In final, daca pastram exemplul oferit mai sus, a unui meci intre Brazilia si Elvetia, cel mai probabil ca vei alege sa pariezi ca Neymar marcheaza.

Chiar si in cazul jucatorilor de o calitate excelenta, asa cum este Neymar, vei avea o cota atragatoare daca vei miza ca marcheaza. In schimb, daca alegi un jucator cu o valoare mai mica, dar care ar putea produce surpriza, cota va creste in mod considerabil.

Obisnuiesti sa pariezi pe fotbal deseori? Trebuie sa incerci neaparat cele 5 pariuri pe care ti le-am prezentat mai sus si cu siguranta le vei gasi si tu ca fiind tare interesante

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CONFERINȚĂ 2022: Industria energiei. Energia industriei. Energia investițiilor. Sectorul energetic, potențial investițional uriaș

Articolul următor

Oferta turistică a județului Sibiu, inclusă în campania „Discover Romania” difuzată de BBC World News

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Via Transilvanica Maraton 2024

Evenimentul de alergare Via Transilvanica Maraton și-a deschis înscrierile. De-a lungul cursei se va parcurge un segment de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share