Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oferta turistică a județului Sibiu, inclusă în campania „Discover Romania” difuzată de BBC World News

BBC World News, a cărui audiență se apropie de 500 de milioane de telespectatori din întreaga lume, difuzează până la sfârșitul acestui an campania „Discover Romania”, realizată de celebrul jurnalist britanic Charlie Ottley.

Imagini cu arhitectura orașului Sibiu, atmosfera culturală efervescentă, Carpații și zonele rurale din județul Sibiu sunt prezentate cu entuziasm de către realizatorii campaniei, care au reușit astfel să surprindă principalele atuuri pe care „Poarta de Sud a Transilvaniei” le are, transmite Consiliul județean Sibiu într-un comunicat de presă.

„Discover Romania” conține 4 spoturi tematice care prezintă orașele și satele, istoria, identitățile culturale, natura sălbatică și activitățile, gastronomia, măiestria oamenilor și tradițiile românești. Consiliul Județean Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu au contribuit la această campanie, alături de operatori culturali și videografi sibieni, prin intermediul Asociației Județene de Turism Sibiu (AJTS).

Pentru anul 2023, județul Sibiu este intens promovat ca destinație turistică, AJTS participând în luna noiembrie a acestui an la târgurile de profil organizate în Londra și Varșovia. În cadrul acestor evenimente au fost remarcate noi tendințe în turismul post-pandemic, în care sunt preferate destinațiile ecoturistice, drumețiile și experiențele culturale și gastronomice locale.

„Partenerialul pe care Aeroportul Internațional Sibiu îl are cu Aerportul Londra – Luton, se dovedește a fi încă mijloc eficient de a crea posibilitatea britanicilor să aleagă județul Sibiu ca destinație turistică pentru următoarele concedii. Credem în potențialul extraordinar oferit de cadrul natural, oferta bogată a instituțiilor de cultură, cât și de varietatea gastronomiei și tradițiilor pe care județul nostru le are și le valorifică din plin”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Pentru iubitorii ecoturismului, Consiliul Județean Sibiu a alocat resurse financiare amenajând, prin intermediul Programului „Anii Drumeției”, o infrastructură de poteci pedestre de peste 550 de kilometri, majoritatea fiind cartografiate într-o aplicație pentru dispozitive mobile. De asemenea, turismul sustenabil este promovat prin numeroase drumeții, evenimente sportive, culturale și gastronomice, experenție ce reflectă conceptul programului: „Liber în aer liber!”

Total
11
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

5 tipuri de pariuri interesante la fotbal

Articolul următor

Un lanț de magazine din Bistrița elimină de la raft produsele austriece

Citește și:
Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).
Citeste mai mult

AROBS și-a adus director de la Noriel

Multinaționala de software cu sediu la Cluj a decis să își consolideze departamentul financiar în condițiile numeroaselor sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
11
Share