Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A început Iulius Christmas Market

În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului.

Bucurie și magie sunt cuvintele care descriu cel mai bine luna decembrie, iar aceste stări au pus stăpânire pe Iulius Mall Cluj și Iulius Parc.

În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului. În zona Iconic Garden, a început Iulius Christmas Market.

Beculețele strălucitoare, cântecele de Crăciun și aromele deosebite te transportă instant într-o lume de basm și vor trezi în tine spiritul de sărbători. La târg vei găsi pe lângă voie bună, spații extrem de comode unde poți bea o ciocolată caldă sau poți savura bunătăți de sezon și poți cumpăra cadouri inedite pentru cei dragi.  S-a dat startul pentru “cozy nights și Christmas lights”.

Sărbătorile de iarnă nu ar fi la fel fără târgurile de Crăciun, iar în Iulius Parc te așteaptă o lună plină de magie și culoare la prima ediția a Iulius Christmas Market, care poate fi vizitat, zilnic, între orele 12:00 și 22:00, până în 30 decembrie. În zona Iconic Garden s-a dat startul serilor în care răsună colinde și cântece de iarnă.

Nu lipsesc vinul fiert, ciocolata caldă, trenulețul lui Moș Crăciun, spectacolele și activitățile pentru cei mici dar și cei mari, tradiționalul carusel, bunătăți de sezon pe alese, decorațiuni și o atmosferă ca în povești. Tot de aici poți să alegi cele mai șic și inspirate cadouri de Crăciun, pregătite de artizani locali, visători şi creatori de obiecte, poveşti şi experienţe.

Târgul este ocazia perfectă să te bucuri și de concerte live: în fiecare zi de joi a lunii vei fi întâmpinat de artiști locali ce vin cu surprize muzicale. În 8 decembrie, de la 18:00, Score Band va urca pe scena de la Iulius Christmas Market și promite distracție de zile mari.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

FAN Courier, afaceri în creștere cu 10%. “Hub-ul de la Cluj va deveni internațional”

Articolul următor
Attila Cseke, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 62 de noi contracte de finanțare pentru transport prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Localități din opt județe ale Transilvaniei primesc bani europeni pentru transport eco

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share