Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Au fost deschise două spații de servicii moderne pe A1, în Timiș. Vor fi operate de Mol

Luni, 12 decembrie, pe autostrada A1 a fost deschisă pentru public cele două noi benzinării și spații de servicii din zona Timișului. După cele de lângă Făget au fost deschise și cele din zona Traian Viua. Acestea sunt funcționale ca urmare a contractelor de concesiune încheiate între CNAIR și Mol România Petroleum Products SRL.

Este vorba despre cele două spații de servicii de pe A1, Nădlac – Deva, tronson Lugoj – Deva, km 446+890 stânga și km 446+890 dreapta, situate în zona localității Traian – Vuia.

Dotările puse la dispoziție în aceste spații de servicii sunt: parcare autoturisme: câte 149 locuri pe fiecare sens (din care 5 locuri pentru persoanele cu dizabilități), parcare pentru camioane: câte 10 de locuri pe fiecare sens, parcare pentru autocare, câte 3 locuri pe fiecare sens, câte 10 locuri de parcare/sens pentru motociclete și câte 2 zone dotate cu aspirator pe fiecare sens de mers.

Au fost amenajate și câte 4 locuri pe fiecare sens pentru stații încărcare vehicule electrice pentru încărcare până la 100 KW (curent continuu) și până la 22 KW (curent alternativ) – conectori CCS, CHAdeMO și Type 2.

Spațiul este dotat cu stație distribuție carburant, spațiu comercial; snack bar; toalete publice; dușuri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Asocierea TPF Inginerie, ISPCF, Baicons va elabora studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru modernizarea liniei de cale ferată Coșlariu – Cluj-Napoca

Ministerul Transporturilor pregătește calea ferată și gara de la Aeroportul Internațional Timișoara, o investiție de 423 de milioane de lei

Articolul următor

ADR Vest încheie anul cu contracte de finanțare semnate pentru 1,15 miliarde de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share