Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ryanair se retrage de pe trei aeroporturi din Transilvania și Banat

Ryanair renunță la 15 de rute pe care le opera spre și dinspre mai multe aeroporturi regionale din țara noastră

Operatorul low-cost din Irlanda a luat decizia de a suspenda cursele sale de pe aerogările din Oradea, Sibiu și Timișoara.

Ryanair renunță la 15 rute pe care le opera spre și dinspre mai multe aeroporturi regionale din țara noastră, potrivit Boarding Pass. Compania a decis să suspende, pe o perioadă nedeterminată, și rutele regulate din Suceava.

Din Oradea, Ryanair va suspenda, de la finele lunii martie, zborurile spre Stansted Londra, Bergamo – Milano, cele spre Bologna și Weeze fiind deja suspendate din toamnă. De la Sibiu, vor fi suspendate rutele spre Treviso, Bruxelles, Dublin, Viena, alături de cele deja închise spre Bologna, Billund, Corfu, Milano, Liverpool.

Singura sa rută din Timișoara, spre Milano, va fi suspendată, alături de cea deja inactivă spre București. “Decizia a fost luată din cauza lipsei de opțiuni de stimulare pe termen lung la aceste aeroporturi”, a transmis Ryanair. Compania a beneficiat, în ultimii ani, de subvenții ca să zboare de la Oradea și Sibiu, dar schemele de stimulare nu vor mai fi prelungite.

Aeroportul din Oradea rămâne, din nou, doar cu ruta regulată spre București, de la Sibiu vor opera zboruri internaționale Austrian Airlines, Lufthansa și Wizz Air, iar de la Timișoara, Wizz Air și Lufthansa. În sezonul de vară 2023 Ryanair va opera 41 de rute de pe aeroporturi din București, Cluj-Napoca și Iași.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cognizant Softvision sărbătorește 5 ani în Brașov

Articolul următor

Parteneriat cu Ministerul Transporturilor pentru Centura Metropolitană Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share