Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Consiliul Local Timișoara a aprobat forma viitoarei săli polivalente a orașului

Viitoarea sală polivalentă care ar urma să fie construită la Timișoara de Compania Națională de investiții ar urma să aibă o suprafață construită de 25.398 metri pătrați, parcare subterană și mai multe etaje. Aceasta este una dintre cele patru variante de proiect propuse prin studiul de prefezabilitate. Votul nu spune și când va exista și în realitate obiectivul.

Compania Națională de Investiții a reușit finalizarea studiului de prefezabilitate aferent viitoarei săli polivalente Timișoara. Iar în urma acestuia au reieșit patru variante posibile de proiect, în diferite configurații. CNI a solicitat părerea Consiliului Local Timișoara asupra acestor variante. Și, ca o mănușă, varianta aleasă este și cea favorită la CNI, cea de a patra.

Conform acesteia, sala va avea 25.398 mp suprafață construită, cu 55.524 suprafață desfășurată, și regim de înălțime P + 4E + 5R + 6R. Va exista, de asemenea, o parcare subterană. Prețul estimat este de 681,07 milioane de lei, cu TVA, adică 137,7 milioane de euro.

Terenul pe care se va ridica sala a fost ales lângă stadionul Dan Păltinișanu, fiind deja predat Companiei Naționale de investiții.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișoara, ca destinație universitară, va fi promovată în cadrul unui târg internațional, organizat de cele patru universități din oraș

Articolul următor

Operatorul regional Aquatim continuă investițiile din fonduri europene, dar și din surse proprii în Timiș și Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share