Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șase firme și asocieri vor să facă Centrul de antreprenoriat Piața Cetate Oradea

Șase oferte au fost depuse pentru execuția lucrărilor de construire a Centrului de antreprenoriat Piața Cetate. Valoarea estimată este de 88.838.157,88 lei fără TVA.

În urma anunțului de participare nr. CN1048880, publicat în data de 30 octombrie, privind execuția lucrărilor la obiectivul de investiții „Construire centru de antreprenoriat Piața Cetate, reabilitare corp C1 și organizare de șantier” au fost depuse șase oferte.

Data limită de depunere a ofertelor în cadrul procedurii de achiziție publică prin licitație deschisă a fost 19 decembrie.

Oferte

Ofertele au fost depuse de către:

1. Construcții Bihor – ofertant unic, având subcontractanți pe Drumuri Orășenești SA, Terratest Geotehnic SA;

2. Asocierea formată din: Construcții Erbașu – lider de asociere și Euras – asociat 1, având ca subcontractanți pe Alegra Excim, GHP Intelligent Systems, Romversis Top SRL;

3. Asocierea formată din – Flodor Transcom SRL – lider de asociere și ABED Nego Com – asociat 1, Procons Group – asociat 2, având ca subcontractanți pe Helion Security SRL, Electrofor;

4. Asocierea formată din Costa VOC Impex – lider de asociere și Kesz Construcții România – asociat 1, având ca subcontractanți pe Alegra Exim, GHP Intelligent, Systems, Saldecor.

5. Asocierea formată din Madlev Cons – lider de asociere și EUD Drumconstruct – asociat 1, SC Campeador SRL. – asociat 2; Constructorul Sălard – asociat 3, având ca subcontractanți pe: Termopro Edil SRL, Elesal SRL, Florivas, Valcris Ascensoare Servicii SRL, Gan Tradinng SRL, Valcris Ascensoare Comerț;

6. Asocierea formată din Precon Transilvania SRL – lider, Recon Transilvania SRL – lider de asociere, Lemacons – asociat 1, Termoline – asociat 2, având ca subcontractanți pe Rimteh SRL, Al.Se.Ro Impex, Comporsa și Grup Construcții Est SA, terți susținători: Grup Construcții Est S.A.

Proiectul este implementat de către Direcția Management Proiecte cu Finanțare Internațională, fiind finanțat prin Programul Interreg V – A România – Ungaria, Axa prioritară 3: Îmbunătățirea ocupării forței de muncă și promovarea mobilității forței de muncă transfrontaliere (Cooperare în domeniul ocupării forței de muncă), Prioritatea de investiții 8/b.

Două etape

Investiția se va realiza în două etape. Astfel, etapa 1 cuprinde amenajarea și reconstruirea halei C1, care a ars în incendiul din 2020, având o suprafață de 1.770 metri pătrați, amenajarea a 50 de locuri de parcare stradale, cu staționare de scurtă durată, construirea stației de pompare – rezervor de apă, precum și accesul dinspre bulevardul Nufărul spre Cantemir.

În etapa a doua, se va realiza o construcție nouă, care va cuprinde o parcare subterană de 161 de locuri, sector de legume-fructe cu 504 mese, sector alimentație publică, sector produse alimentare cu 34 de spații comerciale, sector produse nealimentare cu 152 de module comerciale de 6 metri pătrați, două săli de instruire pentru antreprenori în domeniul comercial agricol și birouri pentru persoanele din administrație, plus alei pietonale, spații verzi și drumuri de acces.

Total
19
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Wizz Air aniversează 2 milioane de pasageri pe Aeroportul Sibiu

Articolul următor

Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, în vizită la Arsat Industrie

Citește și:
Populaţia rezidentă a județului Cluj, conform rezultatelor definitive ale RPL 2021, este de 679.141 persoane, în scădere cu 11.965 față de recensământul din octombrie 2011.
Citeste mai mult

Clujul a pierdut 12.000 de locuitori

Institutul Naţional de Statistică a publicat primele rezultate definitive ale Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor (RPL), runda 2021. Populaţia…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
19
Share