Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Femeile de afaceri din Cluj s-au reunit la final de an

Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj a organizat, la Hotelul Univers T, o întâlnire de final de an cu membrele acesteia.

Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) a organizat, la Hotelul Univers T, o întâlnire de final de an cu membrele organizației clujene.

“Am încheiat anul AFA 2022 cu o întâlnire plină de emoție și optimism. Vă mulțumim tuturor pentru încredere și prietenie. Vă dorim sărbători tihnite și fericite”, a transmis conducerea AFA Cluj.

„Sunt onorată că am reușit să coalizez cele mai remarcabile, creative și generoase femei din Cluj-Napoca. An de an, îndeplinim împreună obiective curajoase, cu mult efort, dar și cu foarte multă dragoste. Gând lângă gând și faptă lângă faptă, ne punem amprenta pe prezentul și viitorul comunității”, este obiectivul președintelui AFA, Mihaela Rus.

AFA este o comunitate profesionistă, unită și orientată spre performanță și binele comun. Puterea și valoarea asociației se bazează pe calitatea umană și profesională a membrelor echipei, impactul pozitiv al proiectelor desfășurate și energia și forța partenerilor.

Organizația clujeană încurajează și susține performanța în antreprenoriat prin programe de mentorat și business networking. AFA creează proiecte care oferă un mediu favorabil femeilor cu inițiativă, recunoaște excelența și succesele feminine în afaceri și în comunitate.

Aceasta inițiază evenimente care devin factor catalizator și de coeziune a energiei și resurselor destinate dezvoltării comunității locale. Organizația este preocupată de dezvoltarea personală a tinerilor și dorește să le ofere sprijin în găsirea resurselor și modelelor demne de urmat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Winter Tour se va desfășura între 7 ianuarie și 12 martie, timp de 10 weekenduri, pe nouă pârtii.

Patru stațiuni din Transilvania și Banat, în circuitul Winter Tour

Articolul următor

Implicarea în comunitate reprezintă o valoare majoră pentru Star Transmission și Star Assembly

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share